Obavijesti

Show

Komentari 77

'Gospodin Savršeni' kao dijete: 'Najviše sam volio jesti špinat'

'Gospodin Savršeni' kao dijete: 'Najviše sam volio jesti špinat'
9

Uzor iz djetinjstva mi je bio Bruce Lee, što je i bio razlog zbog kojeg sam krenuo na karate, a kasnije Arnold Schwarzenegger, ispričao je Mijo Matić koji je javno podijelio fotografije iz djetinjstva

Drugi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Mijo Matić (27) prisjetio se djetinjstva i javno je podijelio neke fotografije iz obiteljskog albuma. 

- Iz svog djetinjstva najviše pamtim mjesta Puska i Krapje, iz kojih su moji roditelji jer sam ondje imao društvo s kojim sam se igrao po cijele dane - ispričao je Mijo za RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

03:04

U reality showu često nosi odijelo, većinom za ceremonije ruža, a takvu vrstu odijevanja volio je i dok mu je bilo četiri godine. I tada je, kao i sad, bio strastveni zaljubljenik u sport. 

- Od malih nogu sam u sportu, prvo sam krenuo na gimnastiku i karate, a kasnije i na nogomet. Uzor iz djetinjstva mi je bio Bruce Lee, što je i bio razlog zbog kojeg sam krenuo na karate, a kasnije Arnold Schwarzenegger - ispričao je Mijo. 

Što se tiče hrane, nije bio izbirljiv. 

- Najdraže jelo iz djetinjstva mi je bio špinat, pire krumpir i jaje ili neki dobar komad mesa i paradajzova juha - kaže. 

Roditelji su, kako piše RTL, ponosni na njega. Nadaju se da će u showu pronaći ljubav svog života. Djevojke u showu svim snagama bore se koja će više vremena provesti s Mijom pa često dolazi do nesuglasica, a pogotovo ogovaranja. Dok su sve došle s ciljem da osvoje 'Gospodina Savršenog', Sara je, pak, bila iskrena i rekla da ona želi nešto drugo.

- Lagala bih kad bih rekla da sam došla u show da se zaljubim i pronađem ljubav svog života, došla sam tu vidjeti što ima, imam slobodnog vremena i željela sam novo iskustvo - rekla mu je.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak