To je to što me zanima!

Rat će započeti: Narko karteli suočit će se s pravim strahom

Narko karteli počet će slati preko američke granice najgore trupe kako bi pobijedili u ratu protiv droge. Teroristički fundamentalisti provodit će pravu strahovladu
Vidi originalni članak

Drama o narko kartelima u Meksiku, 'Sicario', dobila je izvrsne ocjene kad je izašla. Uz odlične ocjene kritičara, i publika je dala podosta kvalitetne ocjene, a film je i na blagajnama relativno dobro prošao. Stoga nije nikoga iznenadilo što je Sony odlučio snimiti nastavak tog odličnog filma.

U drugom dijelu priče o borbi protiv narko kartela gledat ćemo Benicia Del Tora i Jamesa Brolina, koji se vraćaju u iste uloge koje su imali u 'Sicariju'. Emily Blunt odlučila se za druge uloge (vidjet ćemo ju u filmu njenog supruga, 'Mjesto tišine'), pa se njezin lik neće vratiti.

U 'Soldadu' pratimo malo drugačiju priču od one koja nam je pokazana u 'Sicariju'. Naime, u igru su ubačeni i teroristi, tj. narko karteli će početi preko američke granice slati i terorističke fundamentaliste. Kako bi pobijedili u tom ratu protiv američkih vlasti, Graver (Brolin) i Gillick (Del Toro) postat će prva linija obrane.

Pogledajte prvi foršpan za 'Soldado'

Prvi film, 'Sicario', režirao je Denis Villeneuve, no 'Soldadu' se nije mogao posvetiti zbog obaveza s 'Blade Runner 2049'. Na njegovo mjesto uskočio je Stefano Sollima, a originalni scenarist, Taylor Sheridan, napisao je i scenarij za ovaj film.

U kina 'Soldado' dolazi krajem lipnja 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare