To je to što me zanima!

Rat manekenki: Ines Španja tuži T. Roglić za 26 tisuća kuna

NA SUDU Manekenka kaže da joj modna agentica duguje od siječnja 26,000 kuna. Ines Španja kaže kako se s Roglić pokušala dogovoriti o isplati, ali nije uspjela
Vidi originalni članak

Bivša djevojka Petra Vlahova (39), Ines Španja (27), u siječnju je, kaže, snimila reklamu za inozemno tržište. Manekenku je angažirala modna agentica Tamara Roglić. Španja nam je otkrila kako joj Roglić do danas nije isplatila dogovoren iznos od 26.000 kuna. Šibenčanka kaže kako se s Tamarom pokušala dogovoriti o isplati, no nije uspjela.

- Odlučila sam je tužiti i napokon doći do zarađenog honorara - kratko je rekla Ines.

Dodala je da detalje spora ne smije otkrivati. Njezin odvjetnik Branko Šerić potvrdio nam je da je tužba u procesu. Roglić kaže kako još nije dobila sudski poziv, ali priznaje da Španji nije isplatila honorar. Dodaje da je i iznos sporan.

- Kad se odbije agencijska provizija, Ines treba dobiti oko 13.000 kuna - objasnila je Tamara. Agentica se čudi zašto se Španja ljuti kad sve cure honorare čekaju mjesecima. Tamara još nije odlučila hoće li zbog sudske tužbe prekinuti suradnju sa Španjom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • like clit lick 26.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jdn 26.11.2011.

    Zgodna polovnjaca sa dobrim sisama

  • VecaJunior 26.11.2011.

    Trećerazredna manekenka, a vrhunac karijere je snimanje spota sa Ivanom Žakom. O kojoj personi Vi pišete? Koga zanima ova bljutava faca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare