To je to što me zanima!

Ratni stroj je pokrenut: Brad Pitt je posve spreman za borbu

Problemi generala McMahona, zapovjednika snaga u kojima zbog greški i korupcije cijelo vrijeme iskrsavaju, postat će još veći. General će uskoro izgubiti ono malo živaca što mu je ostalo
Vidi originalni članak

Kako smo posve uvjereni da bismo Brada Pitta mogli gledati u bilo kojoj ulozi, pa makar Pitt glumio komad spužve, tako nam se sada čini da je pred nama još jedan njegov odličan uradak.

Pitt će nastupiti u filmu 'War Machine', za kojeg je preuzeo i produkciju, a sve pod budnim okom Netflixa, koji daje novac. Uz Pitta  je tu i redatelj David Michôd, koji je i prilagodio knjigu novinara Michaela Hastingsa, 'The Operators: The Wild And Terrifying Inside Story Of America’s War In Afghanistan'.

Glumac je preuzeo ulogu generala McMahon, zapovjednika američkih snaga, koji nagleda misiju u neimenovanoj zemlji, gdje problemi, korupcija i greške razne vrste cijelo vrijeme iskrsavaju. Iako se ne spominje ikoje konkretno ime, trenutačno se smatra da je general zasnovan na pravom vojniku, generalu Stanleyju McChrystalu, koji nagledao snage u Afganistanu. Nakon jedne neurotične epizode i pljuvanja po Bijeloj kući, general je morao dati otkaz.

Uz Pitta se pojavljuju i Tilda Swinton, Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Alan Ruck kao i Scoot McNairy, a čini se da bismo mogli dobiti istinski ugodnu komediju.

Film je trebao izaći tijekom 2016., no odgođen je za kraj svibnja na Netflixu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • magdalena63 02.03.2017.

    What's not to like? Mmmmmljac!

  • 02.03.2017.

    nisu za njega ratni filmovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare