To je to što me zanima!

'Ratovi zvijezda 8' bit će poput filma 'Imperij uzvraća udarac'

Adam Driver, poznatiji kao Kylo Ren iz 'Ratova zvijezda: Sila se budi' je ovih dana usporedio osmu epizodu najpopularnije zvjezdane sapunice s petom epizodom filmskog serijala
Vidi originalni članak

U intervjuu kojeg je Adam Driver, poznatiji kao Kylo Ren iz 'Ratovi zvijezda: Sila se budi', dao ovih dana, glumac je usporedio nadolazeću osmu epizodu najpopularnije intergalaktičke sapunice na svijetu s onom petom iz 1980..

Driver je rekao kako mu je scenarij za Epizodu 8 puno draži od onoga koji je napisan za 'Imperij uzvraća udarac' iz razloga što mijenja ton u odnosu na svojeg prethodnika.

- Scenarij za nadolazeći film sličan je onom napisanom za 'Imperij uzvraća udarac' u smislu da mijenja ton filma koji mu je prethodio. Ljudi na takve poteze obično reagiraju na način da kažu nešto tipa 'joj, ovo je strašno i mračno' no ne mislim da je to ovdje slučaj. Ton filma je jednostavno drugačiji od tona filma njegovog prethodnika i mislim da je to sjajno - objasnio je 32-godišnji Amerikanac.

Driver je također otkrio i neke detalje o redatelju i scenaristu nadolazećih Ratova zvijezda, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • knez528 15.09.2016.

    Nista gluplje nisam pogleda u zivotu od ratova zvjezda! Ovo je za dicu do 9 godina!

  • TheYoungGriff 15.09.2016.

    Čuj ti "neočekivano". Još i prije izlaska 7. filma se znalo da će nova trilogija biti "preslika" originala. Svi živi su to već odavno potvrdili

Komentiraj...
Vidi sve komentare