To je to što me zanima!

Rautek se dva tjedna poslije poroda planira vratiti na binu

Katarini oko dvogodišnjeg sina Dominika i djevojčice Gabrijele pomaže njezin partner Krešimir Svitlanović što će joj olakšati povratk obavezama, piše Gloria
Vidi originalni članak

Pjevačica E.T.-ja rodila je i drugo dijete, piše časopis Gloria. Kćerkica Gabrijela na svijet je stigla prije dva tjedna, a Katarina Rautek (30) već razmišlja o povratku na pozornicu. Uskoro će snimiti novi spot te krenuti s nastupima. 

To će joj biti lako jer joj u svemu pomaže njezin partner i otac djevojčice Krešimir Svitlanović (31), voditelj zagrebačkog kluba Gallery. 

Katarina već ima dvogodišnjeg sina Dominika.  

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • MPMK 07.11.2014.

    Joj, kako me veseli vidjeti ovoliko komentara u korist majcinstva i dojenja! Bas ste mi uljepsali jutro! :) Biti snazna zena ne znaci vratiti se na posao cim stave zadnji sav, vec biti odgovorna majka koja zna odgovoriti na potrebe svoga djeteta. A najveca potreba djeteta u ovim trenucima je blizina majke. Ovo je jako los primjer za mlade zene i mlade buduce i sadasnje majke. Ovo nije feminizam. Ovo je debilizam.

  • beemaja 07.11.2014.

    Koga briga! Antipatična do bola..

  • bora3009 06.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare