To je to što me zanima!

Ravno iz grotla NOA-e: DJ koji baš ne želi napustiti pozornicu

TJR, pravim imenom TJ Rozdilsky, čovjek koji je na posljednjoj Ultri Miami, po svim recenzijama imao najbolji set, ponovo je briljirao, ovoga puta u NOA-i na Zrću
Vidi originalni članak

TJR, pravim imenom TJ Rozdilsky, čovjek koji je na posljednjoj Ultri Miami, po svim recenzijama imao najbolji set, ponovo je briljirao, ovoga puta u NOA-i, najusijanijem klubu Zrća. Iako je po ugovoru koji je imao s klubom NOA trebao nastupati od jedan do tri sata ujutro, TJR-a je užarena atmosfera toliko podigla da se nije dao skinuti s DJ pulta. 

U tri sata ujutro pitao je: 'Smijem li svirati još malo?'

U pet sati ujutro pitao je: 'Smijem li svirati još malo?'

Kasnije nije više ništa pitao, svirao je do sedam sati ujutro.

Na svom Facebook profilu, na kojem ima više od pola milijuna fanova, napisao je:' NAJDUŽI SET IKADA, ŠEST SATI, HRVATSKA, PAG, NOA'.

Ovakve stvari su najbolja razglednica koju šaljemo u svijet. Osim našeg predivnog mora, na Zrće, globalno poznatu destinaciju ljubitelja elektronske muzike dolaze svjetski DJ-evi koji se osjećaju toliko dobro da se ne daju skinuti s pozornice.

Sezona u NOI se nastavlja uz veliko nagradno pitanje: Tko može nadmašiti ovaj senzacionalni nastup TJR-a? Rukavica je bačena, a u klub tek dolaze Kaskade i Nervo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23.07.2014.

    I ja bi svirao šest sati za 50.000 eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare