To je to što me zanima!

Razgaljena Kate Middleton je veselo pijuckala škotski viski

Princ William sa suprugom je u službenom posjetu Škotskoj. Ovo je Vojvotkinjino prvo pojavljivanje u javnosti nakon službenog posjeta Autraliji i Novom Zelandu
Vidi originalni članak

Iako su mediji pisali kako je Kate Middleton (32) bila bijesna zbog objave fotografije njene gole stražnjice, izgleda da ju je sva ljutnja prošla. Ipak, ovaj put je odjenula konzervativniji komplet.

Princ William (31) sa suprugom je u službenom posjetu Škotskoj. Ovo je Vojvotkinjino prvo pojavljivanje u javnosti nakon službenog posjeta Autraliji i Novom Zelandu.

Prije druženja s mještanima Forteviota, Kate i William posjetili su poznatu destileriju Grouse, gdje su i degustirali čuveni škotski viski. 

Vojvotkinja je bila vidno dobro raspoložena dok je sa suprugom pila 'žesticu'. 

Vojvotkinja od Cambridgea zadržala je dobro raspoloženje i za vrijeme druženja s mještanima. Posebno ju je oduševio dar jedanaestogodišnje djevojčice Louise koja joj je poklonila plišanog medvjedića odjevenog u tradicionalni škotski kilt. Kate je čavrljala sa sviračima gajdi, pozdravljala djecu i razveselila dječaka kojemu se kreveljila za fotografiju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pikac_1 30.05.2014.

    ni medo ne nosi gaćice ko ni ona

  • muskarac 30.05.2014.

    razgaljena ili razvaljena?

  • vinar 30.05.2014.

    Oni samo putuju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare