To je to što me zanima!

Razgolićeni David, pusa slavnog para, zalasci sunca: Victoria je pokazala trenutke iz Hrvatske

Slavna obitelj nije skidala osmijehe s lica, a vidjelo se koliko uživaju na Jadranu. Destinacija im je bila otočić kod Dubrovnika
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš David Beckham (48) s obitelji je i ove godine stigao na Lopud kraj Dubrovnika, a sada je njegova supruga  Victoria (49) pokazala trenutke s odmora.

'SUSRET U MORU' Djevojka s Lopuda: 'Upoznala sam Beckhama, bio je opušten i pričali smo. Sviđa mu se otok'

Modna dizajnerica objavila je fotke na društvenim mrežama. Vidio se tamo idiličan zalazak sunca, pusa slavnog para, druženje s kćeri Harper (12) i sinom Cruzom (18) te malena hrvatska zastava koja se vijorila na njihovoj jahti.

- Vrijeme s obitelji je sve - napisala je Victoria.

Podijelila je ona i i video razgolićenog Davida. Sjedio je na jahti, a vjetar je puhao po njemu pa se isklesano tijelo bivšeg nogometaša našlo u prvom planu.

- Vidi se da uživate - pisali su fanovi ispod objave.

Prisjetimo se, ovo nije prvi put da su Beckhamovi posjetili Lijepu našu. Slavna obitelj ljetovala je na Lopudu i prošle godine, a odsjeli su u resortu Lopud1483.

Resort koji su odabrali nekada je bio franjevački samostan, a njihova je kći Harper tamo proslavila 11. rođendan. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VolbeatDbv 27.08.2023.

    Nije "kod Lopuda", nego "na Lopudu"

  • gojko ercegovac 26.08.2023.

    Koliko kosta kruh

  • jamesbond7777 26.08.2023.

    U vrticu bila mala luda za menom, jos onda mi rekla da ce se udat za poznatog nogometasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare