To je to što me zanima!

Razigrana Pink otkrila je guzu tijekom nastupa u TV showu

Tijekom energičnog nastupa u 'The Today showu' odlično raspoložena Pink (33) u jednom je trenutku podigla crnu haljinicu. Obožavatelji su joj mogli vidjeti stražnjicu
Vidi originalni članak

Obožavatelji su njezinu stražnjicu mogli vidjeti tijekom nastupa u TV showu 'The Today Show'. Tijekom energičnog nastupa odlično raspoložena Pink (33) u jednom je trenutku podigla crnu haljinicu i pokazala stražnjicu. Nakon nastupa na Twitteru se zahvalila fanovima koji su je došli podržati. 

Pjevačica je nedavno nakon četiri godine pauze objavila svoj novi, šesti studijski album 'The Truth About Love'. Tijekom pauze bila je posvećena roditeljskim obvezama. 

Pjevačica je prošle godine u lipnju rodila djevojčicu Willow Sage.

- Zastrašuje me pomisao da će raditi iste stvari koje sam ja priređivala svojim roditeljima. Bojim se da mi se ne obije o glavu sve ružno što sam radila u mladosti. A Willow je definitivno naslijedila moj karakter. S djecom rado dijeli igračke, ali ponekad se zainati, ne da nikome ništa i agresivna je ako joj koje dijete želi što oduzeti. Lako plane poput mene - izjavila je nedavno o kćeri.

Nakon porođaja je skinula 25 kilograma i postala veganka. Od 2006. godine u braku je s Careyjem Hartom (37). 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • marija1411 20.09.2012.

    baš je dovela u red liniju, odlično

  • wargods_1 20.09.2012.

    muškarača

  • MALA RAJA 20.09.2012.

    ful je cool

Komentiraj...
Vidi sve komentare