To je to što me zanima!

Razlog svađe? Madonnin sin ljut jer mu je oduzela mobitel

Rocco je bio na turneji s Madonnom, a ona mu je oduzela mobitel jer nije učio. To ga je toliko naljutilo, navodno, da je odmah pobjegao ocu u London i tamo ostao
Vidi originalni članak

Dok se Madonna (57) i njen bivši suprug Guy Ritchie (47) spremaju na sudski okršaj zbog skrbništva nad njihovim sinom Roccom Ritchiejem (15), britanski Mirror otkriva, navodno, pravi razlog zbog kojeg je Rocco pobjegao ocu u London. 

Naime, Rocco je putovao s Madonnom tijekom njene turneje Rebel Heart. Ona mu je, otkriva izvor, u jednom trenutku oduzela mobitel jer nije učio koliko je trebao. 

- Madonna je stroga majka i oduzela mu je mobitel jer ga je odvlačio od učenja. Ona je stroža od Guyja i Roccu se to ne sviđa. Oduzimanje mobitela mu je bila kap koja je prelila čašu - tvrdi izvor. 

Instagram

Rocco je majku napustio prije mjesec dana te je otišao ocu u London, gdje živi s njim, njegovom suprugom Jacqui Ainsley i njihovo troje male djece. 

TMZ je ranije saznao da se Guy sprema na sudsko parničenje s Madonnom kako bi dobio puno skrbništvo nad sinom, koji sada želi ostati živjeti u Londonu jer ga tamo paparazzi ne prate. 

Rocco je navodno Madonnu izbrisao s Instagrama, a Madonna objavljuje stare fotografije sa svojom djecom, uključujući i Rocca. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • bare000 07.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 07.01.2016.

    hahahahahahhaha na maminoj turneji će učit, da, da....

  • Larry Sleaze 07.01.2016.

    Čitam i ne vjerujem, ali niti jedan suvisao komentar. Niti jedan!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare