To je to što me zanima!

Razmažena diva: 'Nemojte mi stajati blizu i gledati me u oči'

Rose McGowan trenutno promovira knjigu 'Brave' u kojoj opisuje horor koji je morala proživjeti zbog producenta Harveyja Weinsteina kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje
Vidi originalni članak

Glumica Rose McGowan (44) na promociji je svoje knjige 'Brave' u Velikoj Britaniji imala neke zaista bizarne zahtjeve. McGowan trenutno promovira knjigu u kojoj opisuje horor koji je morala proživjeti zbog producenta Harveyja Weinsteina (66), kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. 

Rose je jedna od prvih žena koja je progovorila o Weinsteinovom zlostavljanju, a slijedile su je stotine žrtvi iz showbiznisa. U knjizi je opisala strahote filmske industrije i zlostavljanje koje je morala trpjeti kako bi dobila uloge. 

'I Weinstein je ljubazniji od nje'

Mnogi se sad pitaju je li joj slava udarila u glavu. Prije nego što je holivudska glumica došla u londonski televizijski studio kako bi promovirala svoju knjigu, njezini menadžeri su zvali studio i najavili njene bizarne zahtjeve, tvrdi Daily Mail. 

- Nemojte je zvati zvijezdom. Ona zna da je zvijezda, i nema potrebe to naglašavati. Nemojte je gledati ravno u oči. Nemojte pokušavati ćaskati s njom. Nemojte joj postavljati izravna pitanja. Nemojte joj stajati preblizu - samo su neki od zahtjeva koji nisu dobro prošli kod televizijskog osoblja.

- Samo ćemo reći da je i Harvey Weinstein bio ljubazniji kad je bio kod nas - rekao je zaposlenik londonske televizije. McGowan je nešto kasnije i odustala od intervjua i rekla voditelju da su mu pitanja glupa.

Napisala je stravične memoare

Glumica, koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Čarobnice', je na društvenoj mreži objavila da ju je Weinstein silovao te navela kako je filmski studio ignorirao njezine prigovore. Sve je to opisala u svojim memoarima. 

- Stvarnost onoga što se dogodilo u hotelskoj sobi s Weinsteinom je gora nego što sam napisala u knjizi - istaknula je McGowan. Dodala je da je dovoljno to reći kako bi se znalo kakvu je strahotu prošla. 

- Nakon projekcije zvao me na sastanak u restoran, ali mi je njegov asistent rekao da ipak dođem u njegovu sobu. Vjerovala sam da ćemo pričati o mojim budućim projektima. Nakon pola sata, prišao mi je, strgnuo svu odjeću s mene i gurnuo me prema jacuzziju - piše McGowan u knjizi. 

Prijeti joj 10 godina zatvora

Protiv McGowan je nedavno podignuta optužnica zbog posjedovanja kokaina. Kako tvrdi CNN, Rose je ostao novčanik u avionu nakon Ženskog marša u Washingtonu kojeg je kasnije pronašla čistačica, a u njemu su se nalazila dva paketića puna kokaina. 

Glumica se dobrovoljno predala u studenom prošle godine, ali tvrdi da droga nije njena i da joj sve smješta Weinstein kako bi je ušutkao.

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MajaSpt 14.06.2018.

    Kad se tako ponaša nije ni čudo da ju je zlostavljao. možda i treba.

  • retita🦋 14.06.2018.

    Ako je žena simpatična onda je to podigne za nekoliko stepenica iako nije naročito lijepa.Ali ako je umišljena i bahata nema tog bagera koji bi je podigao.I neka je dolje-tamo joj je mjesto.

  • Blesimetar1 14.06.2018.

    Lapača..

Komentiraj...
Vidi sve komentare