To je to što me zanima!

Raznježila fanove: Madonna je objavila božićnu fotku s djecom

Pjevačica je ovogodišnji Božić odlučila provesti sa svojim mališanima, a dirljiva fotografija koju je objavila odmah je razveselila njezine vjerne obožavatelje...
Vidi originalni članak

Iako još donedavno nije objavljivala nikakve fotografije djece, američka pjevačica i pop ikona Madonna (60) u posljednje vrijeme na društvenim mrežama sve češće pokazuje svoju mnogobrojnu obitelj.

- Ono na čemu sam najzahvalnija... Moja djeca vodila su me putevima i otvorila mi vrata za koja nisam niti sanjala da ću proći kroz njih. Slava, bogatstvo i srušeni rekordi ne mogu se mjeriti s ovim blagom koje mi najviše znači - napisala je nedavno na svom Instagram profilu.

Tako je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu svoje četvero djece. Pjevačica je Božić očito odlučila provesti sa svojim mališanima, a objava je odmah raznježila njezine obožavatelje.

- Preslatki ste, baš vas je lijepo vidjeti zajedno - bio je samo jedan od brojnih oduševljenih komentara.

Madonna inače ima šestero djece, i to kćer Lourdes (22) koju je dobila u vezi s plesačem Carlosom Leonom, sina Rocca (18) iz braka s redateljem Guyom Ritchiejem, a posvojila je i Davida Bandu, Mercyja Jamesa te blizanke Estere i Stellu Mwale.

UZOR MLADIMA Madonna šokira javnost čak i u šezdesetima: 'Starjeti je grijeh'

Međutim, pjevačica nije jedina koja je svoje Instagram pratitelje ovog Božića raznježila dirljivom obiteljskom fotografijom. Isto je napravio i glumac Will Smith (50) koji je s obožavateljima podijelio fotografiju svoje obitelji, i to kako svi zajedno poziraju ispred ukrašenog božićnog drvca.

VIDI OVO! Ovo su ljubavna predviđanja za sljedeću godinu: Ovih 5 celebrity parova uskoro bi mogli pred oltar!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • JulijaL 27.12.2018.

    Ona na fotki izgleda kao da ima 20 godina.Čak je i ruke izgladila u fotošopu.Taj kult ljepote mi ide na živce.

  • Stol_4 27.12.2018.

    a di su azijci?

  • lorim1 27.12.2018.

    Nije mi samo jasno kako to da ide posvajati samo crnu djecu i to bas iz Afrike. Nije nista rasisticki nego cisto logicno pitanje... Sta nema dovoljno sirocadi u Americi nego bas treba preletjeti pola svijeta za posvojiti nekoga. To je kao da imam prvog susjeda gladnog i zednog, a ja idem u Francusku nahranit beskucnika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare