To je to što me zanima!

Razočarala večerom, ali čeka je karijera influencerice: 'Ljudima sam zanimljiva jer sam zgodna'

Katarina je za svoju večeru osvojila samo 21 bod, no sudeći prema komentarima gledatelja zaslužila je mnogo viši plasman. Za glavno jelo poslužila je Skradinski rižoto, koji se inače kuha po nekoliko sati
Vidi originalni članak

Iako je sinoć za svoja jela dobila najniže ocjene ovog tjedna, Skradinjanka Katarina Paić (30) je sa svojim manirima, poznavanjem šibenske kuhinje i prezentiranjem jela svoga kraja, pobrala sve simpatije gledatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po zvanju je diplomirana ekonomistica i menadžerica, a radi kao turistička djelatnica te kao fitness instruktorica u teretani. Na njezinom Instagram profilu prati je 27.000 korisnika, a ona ih savjetuje o kuhanju, prehrani i vježbanju.

NAJNIŽE OCJENE OVOG TJEDNA Katarina doživjela pravi fijasko na 'Večeri': Okus je katastrofa! Bilo je nejestivo, stvarno loše...

- Mislim da me prate zato što često objavljujem to kuhanje, a i atraktivna sam pa sam valjda zanimljiva - izjavila je Katarina za RTL.

- Rodila sam se u Rijeci, ali u Skradinu živim 20-ak godina pa se smatram izvornom Dalmatinkom jer su moji odavde. Menadžerica sam ekonomije i turizma. Odlučila sam to studirati zato što se moji već godinama bave turizmom, imamo kamp, tako  da odmalena radim s turistima, upoznata sam s tim i naravno da me to zanimalo - otkrila je.

NISU ŠTEDJELI KANDIDATE Gledatelje naljutilo ocjenjivanje u 'Večeri za 5': 'Najodvratnija ekipa ikad, Katarina najbolja si'

Katarina je za glavno jelo poslužila Skradinski rižoto, koji se inače kuha po par sati, a za desert tradicionalnu Skradinsku tortu. Gledatelje je ponovno naljutilo ponašanje gostiju.

- Kate ti si pobjednica kod gledatelja. Zanemari njihove ocjene - napisala je gledateljica.

POGLEDAJTE I POLIGRAF S LIDIJOM BAČIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 36

  • LinoČoko_ 09.10.2021.

    Ni pameti ni kulture..To sve divlje po Skradinu i općenito u šibenskom kraju..Glumi finoću na tv,a bahata i neodgojena.

  • tomin 09.10.2021.

    Ova cura iz Skradina je ljetos prodavala karte na tom privatnom parkingu, gdje preusmjeravaju ljude s ceste, i lažu da nacinalni park nema svoj parking. Sve za 50 kuna. Neki dan kad je kuhala sam ju vidjela, ali sam se tek danas sjetila gdje sam ju vidjela, kad sam skrolala po 24h. Uzasno bezobrazna i neljubazna. Bilo bi super da netko o tom parkingu napise koju, sumnjam da je to legalno.

  • Driver 09.10.2021.

    Zgodna? 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare