To je to što me zanima!

Razveselio se bebi: Todorić je na Twitteru čestitao Meghan

Da je bivša glumica Markle trudna, objavila je britanska kraljevska obitelj jutros preko društvenih mreža. A niti dva sata kasnije, vodeće britanske kladionice izbacile su mogućnost klađenja...
Vidi originalni članak

Bivši čelnik Agrokora Ivica Todorić (67) voli se s vremena na vrijeme javiti preko svog bloga ili društvenih mreža. Iako se većinom drži političkih tema, sada mu je zanimanje 'izazvala' kraljevska beba koju čekaju njegovi sugrađani Meghan Marke (37) i princ Harry (34). 

- Vojvotkinja od Sussexa rodit će na proljeće! Čestitam - napisao je na engleskom jeziku Todorić na svom Twitter profilu. 

Usput je prenio tekst BBC-ja, a nije izostavio ni popularne hashtagove #royalbaby te #HarryandMeghan. Ivica u Engleskoj živi od prošle godine, a nedavno je preselio iz elitne četvrti 'Belgravia' u kojoj je posljednje živio na periferiji Londona, u skromniji kvart 'North Acton'. 

Da je princeza Meghan trudna, objavila je britanska kraljevska obitelj jutros preko društvenih mreža. Niti dva sata kasnije, vodeće britanske kladionice izbacile su mogućnost klađenja na ime nove kraljevske bebe, od kojih vode Alexander i Alice. 

Šuškanja o Meghaninoj trudnoći počela su još na vjenčanju princeze Eugenie (28) na kojem je vojvotkinja nosila široki kaput, a ona je tamo obitelji i rekla lijepu vijest. 

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sirbey 16.10.2018.

    Uprknuće

  • Sirbey 16.10.2018.

    Princeza je sigurno presretna zbog čestitke mega krimosa. Sigurno će biti pozvan na krštenje

  • 15.10.2018.

    Kako bijedan potez/ kad si balkanska lopina umisli da je vazan izvan balkana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare