To je to što me zanima!

Razvod joj je izbrisao osmijeh s lica: Utjehu traži reklamirajući svoje kreme protiv starenja...

Iako su je paparazzi uhvatili nedavno bez prstena na ruci i u ležernom je izdanju pozirala s osmijehom, Sofia je na novim fotografijama izgledala znatno drugačije...
Vidi originalni članak

U trenirci i klasičnoj majici pozirala je pred fotografima nedavno s osmijehom, a mahnula je i rukom na kojoj se više nije vidio prsten. Ipak, čini se kako je razvod od Joea Manganiella (46) brisao osmijeh s lica Sofije Vergare (51), a u novoj fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama izgledala je tužno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isto tako, podijelila je i još fotografija na kojima je pozirala bez osmijeha, a fanovima je dala do znanja da putuje u Floridu. Tamo će reklamirati svoje beauty proizvode - kreme protiv starenja i njega za zaštitu kože od sunca. 

- Idemo Tampa - napisala je Sofia iz aviona i označila svoj brend Toty. Osim u glumi, ide je i u poduzetničkim vodama, a pohvalila se i svojom nećakinjom Claudijom Vergarom.

ŽELI MIRAN RAZVOD Sofia i Joe u parnici za razvod: Bore se oko kujice Bubbles koja obožava Joea, nju ne podnosi

Fanovi su primijetili da Sofia izgleda drugačije od kada su izašle na vidjelo informacije da se rastaje, a vratila se i s putovanja iz Italije na kojem je slavila rođendan.

Tu je cijela priča i krenula, da joj Joe nije hladno čestitao rođendan obožavatelji ne bi naslutili da se radi o prekidu. 

IZGLEDALA SRETNO S velikim osmijehom na licu i bez prstena: Prvi puta nakon razvoda viđena Sofia Vergara

- Sretan rođendan Sofia - kratko je tada poručio i krenule su sumnje, a par dana iza izvori su za strane medije potvrdili da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj.

- Izgledaš tako tužno Sofia; Što ti je? Baš si cijela ozbiljna - pisali su joj, dok su je drugi hvalili kako joj slobodan život odgovara i da nikada nije izgledala bolje.

I RANIJE BILO PROBLEMA? Sofia Vergara: 'Kuja mi je uzela sve, mog muža, moj krevet!'

Podsjetimo, uoči svog vjenčanja 2015. godine oni su potpisali predbračni ugovor, a Sofijino se bogatstvo procjenjuje na 180 milijuna dolara dok je njegovo 140 milijuna dolara manje.

Njegovo bogatstvo od 40 milijuna dolara skroman je iznos u usporedbi s bankovnim računom bivše supruge, a ranije je naveo u papirima za razvod koje je on podnio, da kao razlog razilaska stoje nepremostive razlike.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • flajpan.M 30.07.2023.

    Boli,boli bez brige...Ne može se sve odglumit.

  • M470 30.07.2023.

    Razvela se od muža i sada je nesretna 🤣

  • Ivica Stipanović 30.07.2023.

    Za godinu dana ne gine Joker look. Ne fali joj puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare