To je to što me zanima!

Razvode se zbog seksa u troje: Muž Cardi B planirao prevaru?

Reperica je zatražila rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi...
Vidi originalni članak

Reperica Cardi B (26) razvodi se od glazbenika Offseta (26) nakon samo 15 mjeseci braka. Priznanjem je iznenadila sve svoje obožavatelje, a sada su procurili detalji o mogućem razlogu razvoda. 

Naime, Cardi B muža je navodno ostavila zbog seksa u troje.

Kako prenosi Daily Mail, reperica je od Offseta zatražila rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi i nije znala da je muž namjerava prevariti. 

U osobnim porukama Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi.

NEMA VIŠE LJUBAVI Cardi B iznenadila priznanjem: 'Suprug i ja smo se razišli...'

Kako prenosi Daily Mail, Summer se zatim ispričala zbog svega i činjenice da je možda upravo ona razlog što se reperica i glazbenik rastaju samo pet mjeseci nakon rođenja njihovog djeteta.

- Nisam znala da je njihov brak bio toliko ozbiljan. Sram me zbog svega što se dogodilo. Moja namjera nikad nije bila razoriti njihovu obitelj i brak - rekla je u videu koji je prenio TMZ.

Reperica još uvijek nije potvrdila da se razvodi upravo zbog spomenutih poruka.

VIDI OVO! Najmisteriozniji: Što skrivaju ova četiri horoskopska znaka? 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DTJ 06.12.2018.

    nije znala da im je brak toliko ozbiljan? A onako se zeni...iz dosade? Sad cu je sram Ma ta danasnja mladez...ma ti ameri su ludi ko kupus!

  • 06.12.2018.

    skandal

  • MODRA GALICA 06.12.2018.

    muškarcima je u opisu posla da oprašuju a ženama da budu oprašene....sve ovo između,zajednički život,sastave,rastave.alimentacije su igre za malu djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare