To je to što me zanima!

Razvodi, depresija i droge: Demi Moore život nije mazio

Glumica je utjehu nalazila u drogama, a prije pet godina godine hitno je hospitalizirana. Iako su mnogi tvrdili da je uzrok tome bio stres, neki tvrde da se Moore predozirala
Vidi originalni članak

Iza gotovo savršenog izgleda Demi Moore (54) krije tužnu životnu priču. Imala je teško djetinjstvo koje je obilježilo loš odnos s majkom.

Kad joj je bilo 17, udala se za glazbenika Freddyja Moorea (67) od kojeg se razvela nakon četiri godine braka. Nakon toga, uplovila je u bračnu luku s Bruceom Willisom (62).

S glumcem je dobila kćeri Rumer (29), Scout (26) i Tallulah (23). Rastala se i s Willisom, ali sa sljedećim suprugom Ashtonom Kutcherom (39).

To ju je potpuno slomilo i bacilo u depresiju. Utjehu je nalazila u drogama, a početkom 2012. godine hitno je hospitalizirana. Iako su mnogi tvrdili da je uzrok tome bio stres, neki tvrde da se glumica predozirala.

Borba s ovisnostima i poremećajima u prehrani utjecala je na njezin odnos s djecom koja su teško podnijela razvod roditelja.

Bruce i Demi trudili su se da ih zaštite od pritiska javnosti, no u tome nisu uspjeli.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • starlight 13.10.2017.

    kada se udaš sa 17 godina za 50 godina starijeg muškarca jel to normalno...

  • kung fu panda 13.10.2017.

    Demi je život mazio ali se ona ponaša kao razmaženo derištel

  • Azur 12.10.2017.

    Meni draga glumica. Medjutim, Demi je i prije svog prvog filma, bila ovisnica o drozi, I tada je producent filma rekao , molim te, da te ove pare, od filma, ne odvedu ponovo na krivi put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare