To je to što me zanima!

Razvodi se Anđelka: Htjela je još djece, muža je uvijek hvalila

Glumica je u više navrata istaknula da joj se kod supruga sviđa ta njegova 'višeslojnost', koju možda netko na prvi pogled ne primijeti, a onda zbog toga svaki dan o njemu nauči nešto novo
Vidi originalni članak

Nakon devet godina braka navodno je došao kraj između glumice Anđelke Prpić (35) i Darija Prpića, piše Avaz.ba. Vijest o razvodu otkrio im je izvor blizak paru, a nakon što su kontaktirali glumicu, poznatu po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka', kratko im je poručila:

- Nemam na to nikakav komentar - istaknula je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Andrija voli nasmijavati svoje pratitelje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je u braku od 2011. godine te imaju sina Jakšu (7). Iako sada nije željela komentirati navode o razvodu, prije nekoliko mjeseci za Glossy je iskreno priznala kako su joj najveća podrška u životu upravo sin i suprug.

- S obzirom na to da imamo klinca od sedam godina, to je sad ta faza kada je on ultra zabavan, ima neke super zaključke i stavove, životne principe i onda je to slatko slušati i upijati - poručila je. Anđelka je prošle godine u televizijskoj emisiji 'Premijera' progovorila o tome kako bi voljela dobiti još jedno dijete, ali i priznala da ju to malo plaši. 

- Majčinstvo je jedna od stvari za koju uvijek misliš da ne znaš pa na kraju nekako isplivaš. To je nešto zbog čega se pitam često: 'Jesam li mogla bolje?'. Kad sam bila na turnejama, Jakša je znao gledati iza zavjese moje predstave. Nekoliko je puta čak i sudjelovao, baš mislim da smo bili u Mostaru. Kada ja ulazim i izlazim sa scene, Jakša mi iza zavjese govori: 'Super si mamice, super!', tako da je on na taj način sudjeluje - priča Anđelka i nastavlja:

- Naravno da bih voljela ponovo roditi. Nedavno sam komentirala da ne bih voljela imati žensko dijete, jer će mi vratiti sve što sam ja radila svojoj majci.

Glumica je u više navrata istaknula da joj se kod supruga sviđa ta njegova 'višeslojnost', koju možda netko na prvi pogled ne primijeti.

- Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvijek nešto novo u vezi njega - ispričala je svojedobno. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • retita🦋 30.06.2020.

    Pokaži mu koliko vrijedi.Sve ostalo radiš radi sebe.

  • 30.06.2020.

    Andrija i Anđelka super par.

  • ĆiroDujić 30.06.2020.

    i tata bi sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare