To je to što me zanima!

Razvodi se Iker Casillas: Iselio je iz obiteljskog doma, u braku su postojale snažne nesuglasice

Započeli su vezu 2010., a svi mediji brujali su o trenutku kad je nogometaš poljubio svoju djevojku, reporterku, u usta tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Bivši španjolski nogometaš Iker Casillas (39) razvodi se od supruge, novinarke Sare Carbonero (39), javlja Marca. Navodno su u braku postojale snažne nesuglasice pa se par sporazumno odlučio razdvojiti. Časopis Lecturas piše da Casillas već nekoliko tjedana živi izvan njihova obiteljskog doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sara i Iker započeli su vezu 2010., a svi mediji brujali su o trenutku kad je nogometaš poljubio svoju djevojku, reporterku, u usta tijekom intervjua uživo nakon pobjede Španjolske na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. 

Prvo dijete, sina Martina (7) dobili su 2014., a 2016. su se tajno vjenčali dok su iščekivali drugo dijete, sina Lucasa (4).

Vjenčali su se u Madridu, a ceremonija je bila jednostavna. Nisu zvali goste pa je uz njih bio sin Martin, koji je tada imao dvije godine, te dva svjedoka koje zahtijeva zakon.

LJUBAVNA PRIČA Svi su pričali o prvom poljupcu Casillasa i Sare na prvenstvu...

Drugog sina dobili su tri mjeseca nakon vjenčanja. Kad su se vjenčali, Sara je svoju karijeru stavila u drugi plan i posvetila se obitelji. Ipak, nakon pauze vratila se novinarstvu, a nerijetko ju brendovi angažiraju kao modela. 

Supružnici su se isto vrijeme borili sa zdravstvenim poteškoćama. Samo tri tjedna nakon što je Casillas 2019. pretrpio srčani udar na treningu Porta, Sara je šokirala javnost priznanjem da se bori s rakom jajnika. 

Srećom, bolest nije uznapredovala, otkrivena je u ranoj fazi i operacija malignog tumora je protekla uspješno. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nap 10.03.2021.

    to je normalno nista cudno razvod

  • Ovca007_1 10.03.2021.

    Mislave, zasto ti mene mrzis, i samo me kitis zutim i crvenim kartonima?

  • burky1990 10.03.2021.

    ok. hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare