To je to što me zanima!

Reality zvijezda bankrotirala, sad živi iznad frizerskog salona

Katie je ranije svoje obožavatelje šokirala nakon što im je pokazala video vodič kroz svoju kuću. Na podu je bila hrpa odjeće, sve je bilo u neredu, a ona se požalila kako 'pokušava' očistiti kuću, ali joj ne polazi za rukom
Vidi originalni članak

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) nedavno je najavila kako želi renovirati svoju 'odvratnu rezidenciju', kako sama naziva vlastitu kuću. Radovi su započeli, međutim troškovi uređenja su se izmakli kontroli. Price je u međuvremenu bankrotirala, a cijeli posao je stao, pišu britanski mediji. 

Price je zbog neočekivanih problema, navikla na luksuzan život i krpice, morala preseliti kod prijateljica koje su je primile u slobodnu sobu dok se ne snađe. Katie tako sada živi u predgrađu iznad frizerskog salona, a Mirror piše kako barem ima pravo na besplatnu frizuru kod susjeda.

TREBA POMOĆ Katie Price nakon bankrota moli bivše novce: Pomozite mi

Katie je ranije svoje obožavatelje šokirala nakon što im je pokazala video vodič kroz svoju kuću. Na podu je bila hrpa odjeće, sve je bilo u neredu, a ona se požalila kako 'pokušava' očistiti kuću, ali joj ne polazi za rukom.

Kako nevolja nikad ne dolazi sama, Price se nedavno požalila i da praznike nije provela s djecom. S najstarijim sinom Harveyjem (18) za to je vrijeme otišla na Tajland, dok su ostala djeca kod bivših supruga. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • djberg34 06.01.2020.

    Mora samo ribicu upogoniti,glupih engleskih nogometasa sigurno ima pregrst

  • bolna_istina 05.01.2020.

    A pogledajte drugu sliku urednost sobe govori sve

  • frenky___ 05.01.2020.

    Dobra Katie😘😍😘😍😘😍😘, da ja imam para odmah bi te oženil i izvukel iz financijske teške situacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare