To je to što me zanima!

Reality zvijezde lude za mačjim očima, keširaju po 22.000 kuna

Za trendom 'mačkastih' očiju poludjele su i srpske reality zvijezde. Branislava Radonića Brandona domaća je javnost upoznala 2011. u regionalnom Big Brotheru. Otišao je pod nož...
Vidi originalni članak

Bujna prodavačica Kristina Penava (22), poznatija kao Mandarina, krajem rujna je 'podizala' obrve u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji. Plastični kirurg Matija Miletić pomogao joj je da dobije željene 'mačkaste' oči i senzualan pogled. Osvanula je s flasterima na licu koji je nisu omeli ni da prodaje mandarine na svom štandu.

NEPREPOZNATLJIVA JE Mandarina, jesi li to ti? Kristina iznenadila novom fotografijom

- Operacija je efektna, nije bolna. Kristina je dobila svježinu, povišene obrve i blago ukošene oči - rekao je tada doktor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultatom operacije Zagrepčanka se ubrzo pohvalila i napravila selfie. 

Za trendom 'mačkastih' očiju poludjele su i srpske reality zvijezde. Branislava Radonića Brandona (34) domaća je javnost upoznala 2011. u regionalnom Big Brotheru. Otišao je pod nož kako bi podigao i ukosio kapke, a cijena zahvata je 3.000 eura (oko 22.000 kuna), piše Blic.rs. Osim toga priznao je da je stavio hijaluron u usne i botoks u čelo. 

Zvijezda srpskog showa 'Zadruga', Miljana Kulić (27), također se podvrgnula zahvatu prije ulaska u četvrtu sezonu. 

- Smanjila sam hijaluron u usnama, a radila sam botoks i mačkaste oči. Još da smršavim i bit ću najljepša djevojka u reality showu - pohvalila se Kulić. 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!  

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Izbjeglica_iz_Hrvatske 20.10.2020.

    Cenzuru molim

  • korisničko ime zauzeto 20.10.2020.

    hrvati više nemaju niti svoj jezik sve je postalo nekakva iskrivljena verzija hrvatskog i engleskog. Hvala nazovi zvijezdama bb i ostalih takvih emisija na tome.

  • It's kišing 20.10.2020.

    Priznajem samo mačje oči na biciklu

Komentiraj...
Vidi sve komentare