To je to što me zanima!

Redari su odvlačili 'nestašne' obožavateljice s bine u Močvari

Član originalne postave jednog od prvih punk bendova na svijetu i danas jedini preživjeli Ramone, bubnjar Marky, pravog imena Marc Bell, pronašao je uvježbanu ekipu
Vidi originalni članak

Gotovo dva sata svirali su Marky Ramones' Blitzkrieg u zagrebačkoj Močvari, i to bez ikakve pauze između pjesama. Baš kao i nekad The Ramones, dvominutne pjesme redale su se jedna za drugom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Član originalne postave jednog od prvih punk bendova na svijetu i danas jedini preživjeli Ramone, bubnjar Marky, pravog imena Marc Bell (64), pronašao je uvježbanu ekipu koja daje dojam kao da su pred publiku upravo stali Joey, Johnny i Dee Dee Ramone. 

Od 'Rockaway Beach', preko 'Sheena Is A Punk Rocker', 'I Wanna Be Sedated', sve do 'Blitzkrieg Bop' i 'What A Wonderful World', s kojom su završili, publika je oduševljeno pjevala legendarne hitove. Obožavateljice su u nekoliko navrata pokušale doći do Markyja pa su ih redari morali odvlačiti s pozornice, a u prvim redovima plesao se pogo. 

Koncert je prvo trebao biti u Pogonu Jedinstvo, no zbog manje prodanih karata ipak su svirali u Klubu Močvara koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a u publici su uglavnom bili stariji obožavatelji Ramonesa. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OM Sai Baba 10.12.2016.

    fan mu daje prvi LP na potpis na kojem marky uopće nije na slici jer ni ne svira na njemu. došao je tek dosta kasnije u band kao zamjenski bubnjar.

  • Rafo 10.12.2016.

    Zašto BINA u naslovu članka? Bina je germanizam, hrvatski se kaže pozornica, kao što piše i u tekstu članka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare