To je to što me zanima!

Redatelj hit serije Squid Game potvrdio: 'Niste nam ostavili izbora. Snimat ćemo nastavak'

Iako je u nekim prijašnjim intervjuima redatelj Dong-Hyuk rekao da ne postoji ništa konkretno osim nekakvih planova za snimanje druge sezone, sada je siguran, a ova vijest zasigurno će razveseliti mnoge
Vidi originalni članak

Hwang Dong-Hyuk tvorac mega popularne serije Squid Game otkrio je da će se, zbog velike potražnje, snimati nastavak. Redatelj i scenarist za američke medije govorio je o povijesnom uspjehu na Netflixovoj platformi te istaknuo da gledatelji strepe za novom sezonom, piše Comicbook

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je u nekim prijašnjim intervjuima redatelj Dong-Hyuk rekao da ne postoji ništa konkretno osim nekakvih planova za snimanje druge sezone, sada ju je i službeno potvrdio. Ova vijest zasigurno će razveseliti milijune obožavatelja diljem svijeta.

- Dakle, bilo je toliko pritiska, zahtjeva i ljubavi za prvu sezonu. Tako da imam osjećaj da nam nisu ostavili izbora. Snimat ćemo drugu sezonu. Imam je u glavi i krenuli smo s planiranje. No, mislim da je prerano reći kada i kako će se to odviti - rekao je redatelj. 

Naime, zanimljivo je to da je generalni direktor Netflixa predvidio da će Squid Game biti jedna od najvećih uspjeha u povijesti njihove streaming platforme.

ZBOG NASILNE PORUKE Škole su zabranile djeci 'Squid Game' kostime za Halloween

Podsjetimo, redatelj Hwang Dong-hyuk ranije je dao intervju za The Guardian u kojem je govorio o neospornom uspjehu serije. Čak i tada je dao do znanja da razmišljaju o snimanju nastavka te da će o tome razgovarati s Netflixom. 

- Postoji i film koji želim napraviti. Moram dobro razmisliti što ću prvo - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Gronk Spikeowski 09.11.2021.

    Muzi dokle ide

  • Showplay 09.11.2021.

    Nije losa ali je previse razvikana serija...

  • kornel 09.11.2021.

    Odlična serija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare