To je to što me zanima!

Redatelj 'X-Mena' tinejdžera je napio i seksualno zlostavljao?

Danas 30-godišnji muškarac tuži redatelja Bryana Singera da ga je seksualno zlostavljao tijekom jedne holivudske zabave. Tvrdi da ga je napio i nudio mu ulogu
Vidi originalni članak

Muškarac kaže da je, dok je imao 14 ili 15 godina, bio namamljen u vilu u Encinu na jednu od holivudskih zabava s reputacijom da se na njoj 'podrazumijeva seksualni kontakt između odraslih muškaraca i maloljetnih mladića'. 

Danas 30-godišnji muškarac tvrdi da mu je Bryan Singer nudio alkohol i ulogu u svom filmu te da mu je rekao da ekipa na zabavi 'kontrolira cijeli Hollywood'. 

U tužbi tvrdi da ga je Singer oralno zadovoljio, a zatim fizički prislio da isti čin izvede i na njemu i to navodno pod vodom u bazenu. Nadalje, u tužbi stoji da je Bryan drugom prilikom mladiću dao kokain te mu obećao ulogu u jednom od 'X-Mena'.

Redatelj je tužbu nazvao 'hrpom laži', a isto kaže i njegov odvjetnik.

- Optužbe protiv Bryana Singera su bez ikakve osnove. Uvjereni smo da će Bryan pobiti sve navode iz ove apsurdne tužbe. Očito je da je ova tužba podignuta kako bi se redatelju naštetilo jer njegov film ima premijeru kroz nekoliko tjedana - stoji u izjavi redateljevog odvjetnika.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stella81 17.04.2014.

    bio je namamljen na raskalašenu zabavu...čime? striko mu ponudio lizu?

  • Crown 17.04.2014.

    Lova,svima treba lova,ali i ima i čišćih puteva do nje.Ovakvi primjeri su mi jadni.

  • kung fu panda 17.04.2014.

    dobro je bio pijan kad se sjetio nakon 15 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare