To je to što me zanima!

Reese Witherspoon priznala da nije znala tko je Robert De Niro kada je došla na audiciju

Tko je i koliko važnosti ima u svijetu glume otkrila joj je jedna žena na recepciji, a zbog straha i nervoze odmah je zaboravila svoj tekst, kojeg je na kraju morao dovršiti sam De Niro
Vidi originalni članak

Reese Witherspoon (46) u glumi je već godinama, a u sklopu intervjua kojima promovira svoj nadolazeći film 'Your Place Or Mine', pojavila se i u  showu Jimmy Kimmel Live. U njemu je priznala i da sa 14 godina, kada je išla na jednu od svojih prvih audicija, nije imala pojma tko je Robert De Niro (79).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tko je i koliko važnosti ima u svijetu glume otkrila joj je jedna žena na recepciji, a zbog straha i nervoze odmah je zaboravila svoj tekst, kojeg je na kraju morao dovršiti sam De Niro. 

- Sjećam se svoje prve audicije koju sam imala s Robertom De Nirom i Martinom Scorseseom za film 'Rt straha'. Nisam u tom filmu jer sam se toliko prepala kad sam ušla u sobu; nisam znala tko je Robert De Niro, nisam skužila, pa sam stajala vani i razgovarala sa ženom na recepciji i ona mi je kazala: ‘Znaš da je on najvažniji glumac našeg vremena - počela je priču Reese. 

Dodala je i kako je morao završiti njen tekst umjesto nje. 

KORAK DO OLTARA Reese Whiterspoon zaručila se za dečka agenta Jima Totha...

- A onda sam imala s njim audiciju deset godina kasnije i pomislila: 'Nema šanse da se sjeti kako sam uništila tu audiciju‘, no on je rekao: ‘Sjećam te se, ti si ona koja nije mogla prozboriti ni riječ - prisjetila se glumica.

A  jedan od prvih poslova bio joj je i posao pripravnice na filmu 'Vrag u plavoj haljini'.

- Da, istina, bila sam pripravnica na filmu u kojem je glumio Denzel Washington (68). Morala sam se javljati na telefon i kad god bi došao, morala sam parkirati njegov Porsche. Što nije baš dobra ideja za 17-godišnje dijete s tek dobivenom vozačkom dozvolom. Pokidala sam sve zupčanike, strašno - rekla je Reese te dodala kako su se jednom prilikom dvoje glumaca sjetili toga i smijali.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 08.02.2023.

    1990 mislim da su i vrtička djeca znala tko je Robert de Niro, ali za Ameriku ipak nije čudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare