Obavijesti

Show

Komentari 1

Svečanu dodjelu Oscara 2023. opet će voditi Jimmy Kimmel

Svečanu dodjelu Oscara 2023. opet će voditi Jimmy Kimmel
4

Biti pozvan za domaćina dodjele Oscara treći put ili je velika čast ili zamka. U svakom slučaju, zahvalan sam Akademiji, istaknuo je Kimmel. Ceremonija će se održati 12. ožujka u Dolby Theatreu u Los Angelesu

VIDEO

Jimmy Kimmel (54) ponovno će biti domaćin ceremonije dodjele Oscara 2023., objavili su u ponedjeljak organizatori, birajući voditelja veterana za dodjelu najprestižnije holivudske nagrade godinu dana nakon što je glumac Will Smith na svečanosti ošamario prošlogodišnjeg voditelja Chrisa Rocka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Oscar 01:33

Akademija filmske umjetnosti i znanosti nada se da će Kimmel, popularni američki komičar i voditelj kasnonoćnog talk showa, koji je bio domaćin dodjele Oscara 2017. i 2018., pridonijeti povećanju TV gledanosti ovog događaja nakon prošlogodišnjeg Smithova ispada.

FILE PHOTO: The 74th Primetime Emmy Awards in Los Angeles

Prijenos dodjele prestižnih nagrada emitiran na mreži ABC Walt Disney Co zabilježio je drugu najnižu gledanost u svojoj povijesti, a snimka na kojoj Smith šamara Rocka na pozornici nakon što se komičar našalio na račun glumčeve supruge dijelila se na društvenim mrežama i danima je dominirala naslovnicama. 

- Biti pozvan za domaćina dodjele Oscara treći put ili je velika čast ili zamka. U svakom slučaju, zahvalan sam Akademiji što mi je pitanje postavila tako brzo nakon što su svi dobri momci odgovorili negativno - rekao je Kimmel novinarima. 

Ceremonija će se održati 12. ožujka u Dolby Theatreu u Los Angelesu.

89th Academy Awards - Oscars Awards Show

- Jimmy je savršen domaćin koji će nam pomoći da prepoznamo nevjerojatne umjetnike i filmove na ovogodišnjoj 95. dodjeli Oscara - stoji u objavi direktora Akademije Billa Kramera i predsjednice Akademije Janet Yang.

- Ljubav prema filmovima, stručnost u tv programu uživo i sposobnost povezivanja s publikom stvorit će nezaboravno iskustvo za milijune naših gledatelja u svijetu - rekli su.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Smith, koji je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u "Kralju Richardu", javno se ispričao komičaru manje od sat vremena nakon incidenta s Rockom. 

Zabranjeno mu je prisustvovati svečanosti dodjele Oscara 10 godina, ali i dalje ima pravo biti nominiran i dobiti nagradu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...