To je to što me zanima!

Rekao je da će se vratiti: Arnie snima nastavak 'Terminatora'

Schwarzenegger je potvrdio da će sudjelovati u snimanju filma koji će režirati Justin Lin. Ipak, nije otkrio hoće li Terminatora glumiti sam ili će angažirati nekog drugog
Vidi originalni članak

Koliko ste puta u šali čuli nekoga ili čak sami izgovorili famoznu Terminatorevu rečenicu 'I'll be back', ali ni jedan od tih puta ona nije zvučala tako ozbiljno i istovremeno smiješno kao kad je izgovori Arnold Schwarzenegger (65). E pa pripremite se za novu dozu Arniejeva engleskog s njemačkim naglaskom jer se snima novi nastavak filma o najpoznatijem kiborgu ubojici. 

Schwarzenegger je potvrdio da će sudjelovati u snimanju filma koji će režirati Justin Lin. Ipak, nije otkrio hoće li Terminatora glumiti on sam ili će angažirati nekog drugog glumca. 

Bivši body builder najavio je i snimanje nastavka 'Blizanaca' s Dannyjem DeVitom i Eddyjem Murphyjem kao novim članom ekipe te novi nastavak 'Konana'. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    to je rekao još davno, a od tada je snimio već par dijelova terminatora, tak da ste trebali smislit neku drugu fora za naslov!

  • japanokinez 23.01.2013.

    S ovom tehnologijom, Terminator će biti mrak.

  • 2sm3tj65 23.01.2013.

    treba nastavak terminatora jer nismo vidjeli plazma puške i kako je ubijen john connor to jest kako ga terminator inflitrator ubija to jest vjerojatno arnold kralj schwarzenegger.JEDVA ČEKAM I NADAM SE DA ĆE BITI FANTASTIČAN FILM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare