To je to što me zanima!

Rekla da nema novca za skupe brendove, a sad se njima hvali

Čini se da se situacija u međuvremenu promijenila. Pohvalila se da je dobila set Jimmy Choo s parfemima, a nedugo zatim je pokazala i vrećicu Armani Exchange, koju je potom obrisala s Instagrama
Vidi originalni članak

Kristina Penava (20), poznatija pod nadimkom Kristina Mandarina, prije tri mjeseca rekla je da nema novca za skupe brendove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nemam za original jer radim častan posao! A ne bavim se kriminalom i ostalim krivičnim radnjama pa da nosim original. Svaka čast pojedincima. Hvala - iskreno je rekla tad Kristina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se da se situacija u međuvremenu promijenila jer se Kristina sve češće na društvenim mrežama hvali skupim krpicama i modnim dodacima.

Otkrila je da je dobila set Jimmy Choo s parfemima, a nedugo zatim je u storyju koji je u međuvremenu nestao s njenog profila pokazala i vrećicu Armani Exchange.

Uz skupe brendove, Kristina kombinira i oskudne 'krpice'. Novu godinu dočekala je zagrebačkom restoranu u bijeloj haljini koja je više otkrila nego pokrila. Ponovno je u prvi plan stavila grudi, leđa su joj bila otvorena, a haljinica kratka.

DEMANTIRALA JE SVE Mandarina: Pornić? Nisam to ja u filmiću, cura je triput deblja

- Je li krojač štedio na materijalu?! - šalili su se tad pratitelji. Otkako su je zamijetili na štandu kako prodaje mandarine, Kristina je na društvenim mrežama prikupila oko 50.000 pratitelja. S njima redovito dijeli trenutke iz života, koji se većinom sastoji od noćnih izlazaka po klubovima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 141

  • 17.02.2020.

    Otvorila pipcu i puf evo ti Dolce&Bregana se nosi.... Zbljuv

  • luka49 14.01.2020.

    Al i dalje je grda ko noc

  • japanokinez 14.01.2020.

    Kupio sam u više navrata mandarine kod te čačkalice, majke mi ako bi je primijetio da nisam vidio učestale članke o istoj. Ona u stvari baš izaziva ničim izazvana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare