To je to što me zanima!

Relja Bašić (82): Nisam izašao iz stana već pune dvije godine

Glumac je za Gloriju ispričao kako se veseli danu kada će otići u kafić i kazalište. Hoda uz pomoć štake nakon brojnih operacija i već dvije godine nije izašao iz stana
Vidi originalni članak

Nakon što je u lipnju 2010. godine pao s tronošca odijevajući pidžamu i slomio bedrenu kost desne noge, glumcu je napuknula zdjelica. Tri tjedna kasnije pred njim je ponovno bila operacija jer mu je puknuo čir na želucu. No tu nije bio kraj njegovim mukama. Uskoro ga je čekala operacija upale potrbušnice i ugradnja umjetnog kuka. U posljednje dvije godine Relja Bašić (82) zbog bolesti nije izašao iz stana, teško je pokretan i hoda jedino uz pomoć štake, piše Gloria.

Pet puta tjedno vježba s trojicom fizoterapeuta i kaže da ga izbezumljuje to što dvije godine nije bio u kazalištu. Veseli se danu kada će otići u najbliži kafić i kazalište. Iako svoje dane opisuje jednolično banalnim, svaki dan prije ručka piše autobiografsku knjigu 'Kako se kalio gospon Fulir' u kojoj želi naglasiti ključne osobe i trenutke koji su odigrali važnu ulogu u njegovoj karijeri.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Gloriji

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lovebarca2406 28.04.2012.

    od sveg srca zelim da mu se zelja ispuni i nedajte se! :)

  • brpljok 28.04.2012.

    Puno sreće i brzo ozdravljenje uz moj veliki naklon gospon Fulir.

  • diba_1 27.04.2012.

    brzo ozdravljenje i ispunjenje želja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare