To je to što me zanima!

Renata Sopek pokazala mlađu sestru: 'Kao manekenke ste...'

Renata sa sestrom svake godine provede dio godišnjeg odmora te je jednom prilikom istaknula kako su najbolje prijateljice. Također, Sandra je vizažistica te je nerijetko zaslužna za Renatin make-up
Vidi originalni članak

Hrvatska TV voditeljica Renata Sopek (41), koju su mnogi prozvali jednom od najseksepilnijih Hrvatica, objavila je fotografiju s mlađom sestrom Sandrom.

OTKRILA S KIM LJETUJE Bujna Renata Sopek uskočila u Zrmanju: 'Hladno? Ma kakvi!'

- Sopek seke otišle do plaže daleke pa se 'selfiraju' kao manekenke neke - napisala je Renata u opis fotografije. Sestre se trenutačno druže na Šolti.

POGLEDAJTE VIDEO: Sopek je u badiću vodila prognozu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Renata sestru ne pokazuje često na društvenim mrežama, iako dio godišnjeg odmora svake godine provede s njom. Također, Sandra je vizažistica te je nerijetko zaslužna za Renatin make-up. 

Renata i Sandra ljubiteljice su avanture pa se često skupa upuštaju u neku aktivnost. Renata je ranije prepričavala avanture s putovanja sa sestrom, za koju kaže da joj je najbolja prijateljica. Roditelji su ih od malih nogu poticali da se bave bilo kojom sportskom aktivnošću, zbog čega sad obje imaju zavidne figure.

Voditeljica je vrlo bliska s majkom i sestrom. Kad je korona virus počeo harati, sestre Sopek strahovale su se za majku, koja spada u rizičnu skupinu. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • king diamond 28.08.2020.

    Jao🤔

  • nesminrec 27.08.2020.

    Mladja sestrica jos uvijek normalno bice.

  • danijel horvat 27.08.2020.

    Renata sad pogledaj nju i sebe ....sve će ti bit jasno ..kva kva

Komentiraj...
Vidi sve komentare