To je to što me zanima!

Renée prekida pauzu u karijeri: 'Bilo je prilično mračno i tužno'

Iz toga sam puno toga naučila i to mi je, očito, trebalo. Naučila sam puno o perspektivi, naučila prepoznati različite uzorke mog ponašanja i razumjeti različite posljedice, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Američka glumica i Oskarovka Renée Zellweger (50) prekinula je višegodišnju stanku u karijeri, prenosi Metro. Ima glavnu ulogu u biografskom filmu o glumici Judy Garland te je ta uloga njezin veliki povratak na platna. Filmove nije snimala punih šest godina.

- Dobila sam neke loše savjete. Donijela sam prilično loše odluke i bilo je prilično mračno. I tužno - ispričala je Renée. 

Ne smatra da je vrijeme dok nije snimala potraćeno. 

- Iz toga sam puno toga naučila i to mi je, očito, trebalo. Naučila sam puno o perspektivi, naučila prepoznati različite uzorke mog ponašanja i razumjeti različite posljedice - kaže glumica. 

 - Nije me bilo neko vrijeme, da budem potpuno iskrena, jer se nisam brinula o sebi. Izgledala sam kao da se ne brinem o sebi, tako sam se i osjećala. Dosadila sam samoj sebi. Došla sam do točke u kojoj sam se osjećala kao da sjedim pored same sebe dok snimam, gledam se i okrećem očima. Zato sam odlučila otići, postati zanimljivija, raditi nešto drugo - rekla je Renee.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bree77 29.08.2019.

    Nisam ni primijetila.

  • mudrac bez pameti 29.08.2019.

    Nije snimala od 2010.-2016. ništa. Kad kopirate članke bar provjerite datume

  • fizičkiradnik 29.08.2019.

    Bitorajac

Komentiraj...
Vidi sve komentare