To je to što me zanima!

Reper Edo Maajka otkrio tko je žena na njegovoj majici koju je nosio na 30. dodjeli Porina...

Edo je za tu prigodu obukao crnu majicu i crne hlače, a modnu kombinaciju zaokružio je sakoom ispod kojeg se krila fotografija jedne žene za koju ima samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Reper Edo Maajka (44) osvojio je Porin u kategoriji najboljeg albuma Hip hop glazbe, a za to sve zaslužan je njegov album 'Moćno'. Već neko vrijeme radi na promociji ovog albuma, a njegova popularnost kao glazbenika nije nestala čak ni 20 godina nakon prve prestižne nagrade.

POGEDAJTE VIDEO:

- Dobar je osjećaj osvojiti nagradu. Pogotovo zato što je ovaj Porin točno 20 godina nakon mog prvog Porina koji sam dobio - rekao je.

Edo je za dodjelu Porina obukao crnu majice i crne hlače, a modnu kombinaciju zaokružio je sakoom. Reper nam je otkrio tko je žena čiju je fotografiju imao na majici.

DOŠLA NOVA VREMENA Edo Maajka: 'Ne dajem savjete nego ih od mlađih tražim. Rade je brzo pristao na suradnju'

- Žena na mojoj majici je Jadranka Stojaković, bila je velika pjevačica, prekrasnog glasa i pjesama. Na albumu 'Moćno' u pjesmi 'Svaki čovjek' sam spomenuo jednu njezinu pjesmu 'Život piše romane na kraju versa', u tom spotu sam nosio tu majicu - rekao nam je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA

Idi na 24sata

Komentari 12

  • haroldica 05.05.2023.

    volim i edu i jacu😘

  • Bogy_1 05.05.2023.

    Edo moćno 💪💯

  • Kike ZG 30.04.2023.

    Edo..❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare