To je to što me zanima!

Reper na sudu optužio Cardi B: Prije karijere bila je mafijašica

Cardi B otkrila da je imala teško djetinjstvo te da je prije karijere bila striptizeta te je mamila muškarce, drogirala ih i pljačkala, reper Tekashi 6ix9ine tvrdi da je Cardi bila dio bande koja reketari skupocjene predmete
Vidi originalni članak

Američki reper Tekashi 6ix9ine (23), pravog imena Daniel Hernandez  na sudu u New Yorku svjedočio je protiv Anthonyja Ellisona i Aljermiaha Macka koji su članovi ulične bande u Brooklynu.

No u svojim izjavama iznenadio je prisutne u sudnici jer tvrdi kako je u bandu, koja se zove 'Bloods', upletena Cardi B (26), piše NBC news. Dodaje kako banda ubija, pljačka te reketari skupocjene predmete.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vi znate da je Cardi B u 'Bloods-ima'? - pitao je odvjetnik osumnjičenih repera koji je dodao kako je istina to što priča. Cardi B, koja je odrasla u Bronxu, jednoj od gradskih četvrti u New Yorku, ranije je govorila kako se družila s nekim od članova bande.

- Ja sam iz Bronxa, a u Bronxu znamo kako se nositi s hejterima. Jednostavno ih srežem i radim to brzo. Čak se i ne trudim biti smiješna. I ništa mi nije sveto pa se ne igrajte sa mnom - jednom je prilikom poručila Cardi i dodala da se sa 16 godina družila  s dječacima iz 'Bloods-a', no opovrgnula je tvrdnje da je sama članica bande. 

ESTETSKE KOREKCIJE Cardi B nakon operacije napala kritičare: 'Tijelo je samo moje'

Prije nego što je zaradila milijune Cardi nije imalo nimalo lagodan život. Radila je kao striptizeta te je povremeno namamila muškarce u sobu, drogirala ih te ih potom opljačkala zbog čega ju je velik broj njezinih pratitelja na društvenim mrežama nedavno napao.

- 'To nije nešto čime bi se trebala hvaliti', 'Nema opravdanja za takav čin' i 'Da je to napravio muškarac sad bi bio na policiji' - pisali su joj uznemireni komentatori, a na sve se osvrnula i sama Cardi, nakon što je postalo jasno da cijelu situaciju neće moći ignorirati. 

- Mnogi reperi pišu pjesme o takvom lifestyleu i na tome zarađuju. Veličaju takav život i nitko im ne prigovara, a ja ne stojim iza svojih postupaka u prošlosti. Nisam ponosna na njih - pokajala se Cardi B. Danas američka reperica živi drugačijim životom, a na svoju 'opasnu' fazu ne osvrće se rado. 

No čini se kako se reperica nije pretjerano smirila nakon druženja s bandom. Naime, iza sebe ima nekoliko javnih tučnjava, među kojima je ona s Nicki Minaj (36). Djevojke su se potukle u rujnu prošle godine potukle u hotelu Plaza u New Yorku na zabavi časopisa 'Harper's Bazaar'.  Mjesec dana nakon ponovo se potukla. Tada je napala dvije konobarice u striptiz klubu 'Angels' u gradskoj četvrti Queens u New Yorku.

NE ZNA PLIVATI Cardi dijeli vruće fotke: 'Stavila sam silikone da mogu plutati...'

Reperica ima i buran ljubavni život. Iako je s glazbenikom Offsetom (27) proslavila drugu godišnjicu braka, par je imao nekoliko javnih svađa i prevara. 

Cardi B tako je ostavila Offseta jer su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je Offset navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi i nije znala da je muž namjerava prevariti. U osobnim porukama Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Root93 22.09.2019.

    vi to nazivate reperom? izgleda kao da je neki tatoo pocetnik trenirao na njemu a o "repanju" da ne govorim zvuci kao neko djete od 8mj koje uci pricat

  • sarcasmo 22.09.2019.

    Koliko je to dno i ima li mu više kraja?

  • vedii888 22.09.2019.

    a on je kao bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare