Obavijesti

Show

Komentari 2

Cardi B nakon operacije napala kritičare: 'Tijelo je samo moje'

Cardi B nakon operacije napala kritičare: 'Tijelo je samo moje'
6

Reperici se nisu svidjeli komentatori koji joj se miješaju u život pa se obračunala s 'hejterima' na Instagramu

26-godišnja Cardi B na društvenim mrežama se obračunala s onima koji su ju kritizirali zbog plastične operacije i životnih odabira. Reperici nisu najbolje sjeli neki od komentara pa je odlučila jasno i glasno reći što misli. 

- Nazivate me plastičnom i vrijeđate, ali moje tijelo je samo moj odabir. Odlučila sam povećati grudi i o tome otvoreno govorim. Izgleda da neki to ne mogu prihvatiti. Možda bi i oni trebali na operaciju pa bi bili sretniji - istaknula je. 

Cardi B se 'bacila' u politiku: Želi privući više mladih birača
Cardi B se 'bacila' u politiku: Želi privući više mladih birača

Cardi je ljetos morala otkazati nekoliko koncerata kako bi se u potpunosti oporavila od posljedica estetskog zahvata liposukcije, ali je tada i zaključila kako je s operacijama zasad gotovo. 

- Ono što posebno boli je što mi iza leđa pričaju mnoge žene, koje mi istovremeno govore da se moramo držati zajedno - zaključila je razočarana reperica. 

Pokretanje videa...

00:56

Na vrhuncu slave u njezin život ušao je reper Offset (27), koji je ubrzo postao i njezin suprug. Prošle godine zajedno su dobili kćer Kulture (1). Par je imao mnoge uspone i padove, tako su se razišli nakon 15 mjeseci braka, ali navodno i poslije pomirili te joj je suprug bio podrška kad su estetske korekcije u pitanju.