To je to što me zanima!

Repera Tygu uhitili zbog teškog obiteljskog nasilja: Poruke je nekoć slao Avi Karabatić i Soraji

Slavni američki reper se prošle godine javljao starletama Soraji i Avi Karabatić koje su ga munjevitom brzinom odbile. Ipak, njegova djevojka Camaryn nije isto postupila, a sada je objavila uznemirujuće fotke ozljeda
Vidi originalni članak

Bivši partner reality zvijezde Kylie Jenner (24), reper Tyga (31), uhićen je zbog teškog obiteljskog nasilja, a određena mu je i jamčevina u iznosu od 50 tisuća dolara.

Tyga se u Los Angelesu dobrovoljno predao policiji uoči optužbi njegove bivše djevojke Camaryn Swanson, koja je na Instagramu objavila fotografije navodnih ozljeda koje joj je on zadao, piše TMZ.

Reper je htio objasniti policajcima svoju stranu priče nakon što ga je Camaryn optužila da ju je grubo napao tijekom svađe u njegovoj kući.

Bliski izvori za TMZ tvrde da je Camaryn jedan dan oko tri sata ujutro vidno uzrujana posjetila repera. Tada je ispred njegovog doma izbila žustra svađa. Tyga ju je pustio u kuću gdje se njihova glasna svađa nastavila. Camaryn tvrdi da ju je tada reper udario i zadao masnice po licu i tijelu.

SADA JE SLUŽBENO Kylie Jenner objavila snimku s ultrazvuka: Stiže druga beba

Nakon toga je Camaryn objavila niz Instagram priča uznemirujućih fotografija svojih ozljeda.

- Tako mi je neugodno što je do ovoga moralo doći ali se moram zauzeti za sebe - započela je.

- Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i ne želim to više skrivati - napisala je na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama.

Tyga i Swanson svoju su vezu objavili u veljači ove godine. Manekenka i suvlasnica fashion brenda Meaning of Mine tada je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

PROGOVORILA O SKANDALIMA Rooney je suprugu neprestano varao, a ona ostala uz njega: 'Znam, to je bilo neprihvatljivo'

Pet mjeseci kasnije šuškalo se da su se zaručili jer je Swanson viđena s prstenom koji je imao dva velika dijamanta na lijevoj ruci, no to nije potvrđeno od strane para.

Podsjetimo, optuženi reper pokušao je zavesti i Soraju i Avu. 

Naime, crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) na društvenim mrežama ima više od 380 tisuća pratitelja, a srpski mediji prošle su godine pisali o tome da se za nju zapalio poznati američki reper Tyga. Zapratio ju je na Instagramu, no ona mu to nije uzvratila.

- Soraji je bilo zanimljivo što Tyga svaku njezinu objavu pogleda među prvima. Izgledalo joj je kao da jedva čeka vidjeti njezinu novu objavu i to bi trajalo nekoliko dana, a onda bi je samo otpratio s Instagrama i danima se ništa ne bi događalo. Ponovno bi je zapratio, opet bi prvi pogledao njezine storije i tako u krug -  rekao je tada izvor blizak starleti.

SNALAŽLJIVA STARLETA Soraja Vučelić istaknula bujne obline u iznajmljenom bikiniju

Soraja nije bila jedina meta repera. Starleta i manekenka Ava Karabatić (32) također redovito na Instagramu dijeli provokativne fotografije, ali i poruke koje joj svakodnevno pristižu. Splićanka je tako prošle godine tvrdila da joj se također javio Tyga.

Za razliku od Soraje, Ava je njega zapratila i lajkala mu nekoliko fotografija. Potom je objavila kako joj je kratko napisao: 'Bok'.

Kontroverzna Ava nije se ustručavala odgovoriti poznatom reperu, a uz to je na jednoj od Instagram priča napisala: 'Kylie Jenner, jesi li ljubomorna?'

- Nisam plastična lutka kao tvoja bivša, Kylie. Nastavi tražiti, na Balkanu imaš puno plastičnih stvorenja, nećeš se razočarati. Sretno - odgovorila je tada Ava reperu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • raven1 13.10.2021.

    Jel istina da on uopće nije crnac već da je iz vijetnama ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare