To je to što me zanima!

Reperica 'zaigrala' tenis skroz gola i svima pokazala bradavice

Iggy Azalea odlučila je promovirati novi glazbeni album pozirajući potpuno gola na teniskom igralištu skrivajući bradavice rukom, da bi ih kasnije pokazala ispod prozirnog topića
Vidi originalni članak

Američka reperica Iggy Azalea (28), čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly, nema problema sa skidanjem do gole kože, što dokazuju njezine fotografije koje je napravila kako bi promovirala novi album na kojima je potpuno gola.

Na fotkama nosi samo neonsko zelene štikle i torbu koju je stavila na 'pametno' mjesto, dok se elegantno šeće teniskim igralištem. Novu seriju promotivnih fotografija objavila je na društvenim mrežama nakon što je njezin novi album 'Preživjeti ljeto' izašao prije tri dana. 

- 'Hejteri' me ne mogu podnijeti, ali zato vole kada dođem u banku - napisala je uz fotografije Iggy, nakon kojih je objavila nove fotke na kojima pozira u bikiniju, raširenih nogu i prozirnom topiću kroz kojeg su joj se jasno vidjele bradavice.

- Na teniskom terenu ih skrivaš rukom, a ovdje ih pokažeš da ih svi vidimo - glasio je jedan od komentara. Australsko izdanje časopisa GQ proglasilo je repericu 'ženom 2017. godine', a ona se na laskavom priznanju zahvalila prilično 'originalnim' govorom. Poručila je da ima najbolju vaginu na svijetu. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Mthesecond 07.08.2018.

    Žene danas svedene na "cice i guzice"...To se najviše cijeni,to je top adut,koja to ima,koja se najbolje razgoliti,ta je na konju :))) Ta ima sve :) Žene pate za tom figurom,tom i tom damom,sve im se žele približiti,biti njihove kopije,a muškarci padaju na koljena,na tisuće,milijuni,sve bi dali da mogu imati jednu takvu...makar za jednu noć :))) To se prati,to se voli,to je boginja,to je uzor,to je žena :))) Štajznam ova Azaleja,pa Kardašianka,pa ona Đener,pa Lopez,pa Belonse,pa svaka druga s dobrim dupetom...Haha...Žene i muškarci podjednako luduju za njima :)) Svijet otišao na kvasinu što bi rekli dalmoši...Haha...A ove to dobro iskorištavaju :))

  • Pro Et Contra_1 07.08.2018.

    Iz dana u dan se ne mogu načuditi kako te amerikanke imaju gadne guzičetine i kako su deformirane od pupka naniže.

  • Judita👥 07.08.2018.

    Fokus na cilj,fokus na cilj 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare