To je to što me zanima!

Replika zlatnog kipića: Adele je sinu dodijelila malog Oscara

Majka četveromjesečnog dječaka Angela Jamesa na Twitteru je objavila fotografiju replike Oscara pokraj svog zlatnog kipića kojeg je osvojila za pjesmu 'Skyfall'
Vidi originalni članak

Pjevačica (24) je na Twitteru objavila fotografiju replike Oscara pokraj prave nagrade koju je osvojila za najbolju pjesmu u filmu o Jamesu Bondu “Skyfall”. Posvetila ga je sinu kojeg je u listopadu dobila sa Simonom Koneckijem.

Majka četveromjesečnog dječaka Angela Jamesa jedva je suzdržala suze tijekom preuzimanja nagrade.

- Hvala vam puno, ovo je nevjerojatno - rekla je Adele koja se u emotivnom govoru zahvalila zaručniku Simonu i poručila mu da ga voli.

Pjevačica je osvojila nevjerojatnih 105 nagrada tijekom svoje dosadašnje kratke karijere. Netom prije osvajanja Oscara za pjesmu 'Skyfall' pošlo joj je za rukom osvojiti i Zlatni globus te Grammy.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ljigavac_1 05.03.2013.

    sigurno je jedan kipić sebi napravila od mesne štruce

  • mlad i obdaren 05.03.2013.

    105 nagrada za jedan prosječan album ...strava, koliko onda nagrada treba imat Joan Baez, Jony Mitchell i ostale prave heroine autorskog rada????...50000? Fujj koji sroz glazbe,, koja mediokracija vlada svijetom...gadljivo ...

  • KanaanZg 05.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare