To je to što me zanima!

Repriza 'Gruntovčana' uspjela je nadmašiti seriju '1001' noć

Glavni protagonisti Dudek i Regica uspjeli su nadmašiti i popularnosti ljubavnog para Onura i Šeherezade iz turske sapunice '1001. noć'. M. Sagner priča o ulozi u seriji
Vidi originalni članak

Iako je od prvog prikazivanja 'Gruntovčana' prošlo 36 godina, deveto repriziranje legendarne hrvatske serije protekla je dva i pol mjeseca obaralo rekorde gledanosti. Glavni protagonisti Dudek i regica uspjeli su nadmašiti i popularnosti ljubavnog para Onura i Šeherezade iz turske sapunice '1001. noć'

- Tu ulogu dodijelio im je sam Bog. Naime, likovi Dudeka i Regice prvi put se put pojavljuju u seriji 'Mejaši' iz 1970. Redatelj Ivo Vrbanić meni je namijenio ulogu birtaša Martina, a Eugenu Franjkoviću Dudeka - prisjeća se Martin Sagner (78) koji je s kolegom prvoga dana snimanja zamijenio uloge.

>>> Više pročitajte u 24sata Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 118

  • __V__ 31.03.2011.

    A tko uopće od malo intelektualnijih osoba gleda nekakvo plitko i jadno sranje kao 1001 noć ili ostale sapunice koje su samo prepune nekakvih fufa koje odvratno i iritantno galame i idiota koji žele osvetu?! Naslov članka me uopće ne čudi :)

  • JAX 31.03.2011.

    Ne gledam oboje. Sad očekujem malo misto ili Prosjake i sinove u udarnom terminu.

  • user_66247 29.03.2011.

    Ma kakva 1001noć. Pa to su jeftina Turska sr..a kojih ima previše na tv-u,a naše Hrvatice poludjele za njima,čak su si i vibratore nazvale po glumcima. Jaj mene kam taj svijet ide. Živeli Gruntovčani!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare