To je to što me zanima!

'Resident Evil': Kraj je stigao i Milla Jovovich će ih ubiti sve

Suptilnost nije nikada bila obilježavajuć faktor serijala 'Resident Evil', no u najnovijem foršpanu za novi nastavak te filmske franšize, ludilo i akcija pojačani su do krajnjih granica
Vidi originalni članak

Redatelj Paul W.S. Anderson, koji stoji iza većine nastavaka ove franšize o zloj korporaciji, zombijima i ženi koja preživljava sve, još jednom se vraća na velike ekrane, zajedno s Millom Jovovich. Po svemu sudeći, bit će to posljednji put da tu kombinaciju vidimo u kinima.

Svi ljubitelji tog serijala sjetit će se da smo neuništivu Alice ostavili u Washingtonu u prethodnom nastavku te da se naša junakinja uputila u Raccoon City da bi se jednom za svagda suočila s tvorcima opakog virusa, korporacijom Umbrella. U novom nastavku ćemo dobiti finale te priče i saznat ćemo kako će zlokobna Red Queen (koju također glumi Jovovich uz Andersonovu kćerku Ever u ulozi modela za tijelo zle umjetne inteligencije) uz pomoć horde zaraženih priprijetiti čovječanstvu posljednji put.

Pogledajte foršpan

Uz stare glumce (Iain Glen, Shawn Roberts, Ali Larter) dolazi nam i Ruby Rose iz 'Orange Is The New Black, a sudeći prema viđenoj akciji, u kojoj has Jovovich koristi pištolje, noževe, poluge te nasumična druga sredstva da bi ubila sve i što god joj na put stane, dobit ćemo još jednu bjesomučnu akciju.

'Resident Evil: The Final Chapter' se u kinima očekuje krajem veljače naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WyattEarp 10.08.2016.

    U Milu sam zaljubljen još od "Petog elementa". Imam blagi osjećaj da su malo pokvarili franšizu sa previše nastavaka. Run, Milla, run!

  • RaMona 10.08.2016.

    predivna Milla :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare