To je to što me zanima!

Ribafish o nezgodi na Lastovu: 'S psom u rukama pao sam niz najstrmije stepenice na svijetu'

Dživo je super jer sam ga stisnuo s lijevom, ali mi je na desnoj ruci nešto puklo, o čemu ćemo više znati u utorak kad će radit ortoped. Što sam plivao i pecao, plivao i pecao sam, napisao je u objavi na Facebooku
Vidi originalni članak

Novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish (51) krajem srpnja ove godine zaključio je projekt RokOtok u Puntu na otoku Krku. U trećoj etapi projekta, s kojom je započeo prije nešto više od mjesec dana, preplivao je 50.000 metara, odnosno novih 17 otoka. Bio je to velik i težak pothvat nakon kojeg se, zasluženo, uputio se na odmor u društvu partnerice Kasandre i psa Džive. S ljetom su započeli na Korčuli, točnije u Vela Lucij, a odlučili su posjetiti otok Lastovo gdje ih je zadesila mala nezgoda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ribafish je u novoj objavi na Facebooku pratiteljima objasnio što se točno dogodilo na Lastovu i iz kojeg razloga je završio na Hitnoj. 

- Dživu rijetko kad treba nositi, ali strme stepenice jednostavno ne voli. Jučer smo se prilikom prijateljskog posjeta Lastovu tako spuštali u potpalublje trajekta Bartol Kašić, Dživo se džilitnuo i onda smo opali niz najstrmije stepenice svijeta - napisao je na početku objave pa nastavio: 

- Dživo je super jer sam ga stisnuo s lijevom, ali mi je na desnoj ruci nešto puklo, o čemu ćemo više znati u utorak kad će radit ortoped. Što sam plivao i pecao, plivao i pecao sam, Krume Ivanovski možda smršavim ko ti.

IMA VELIKE PLANOVE 'Kad sam završio RokOtok, sjeo sam na mol i plakao, znam da bi Rok sad bio ponosan na mene'

- E da, hvala ljudima iz Hitne na Lastovu i Vele Luke na svemu, kao i Ivica Florijanović na nenadanom kartonu eliksira, mislim da bu Kas (pogledajte taj osmijeh) sve satrala dok se ja oporavim. A možda bum se i ja utješil - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dosadno mi je jako 14.08.2022.

    Ovaj lik mi prije vuče na štreberka nego na maratonca. Nema mišića nit ičega. Što bi morao imati ako se bavi ekstremnim sportovima. Samo primjećujem očigledno. Stariji sam od njega malo, a izgledam daleko bolje baveći se samo dizanjem hladne pive i par krugova po bazenu.

  • pitanje je sad 13.08.2022.

    Ribashit! 🤣🤭

  • KEIKO 13.08.2022.

    psi sami hodaju čemu ih nositi

Komentiraj...
Vidi sve komentare