To je to što me zanima!

Ribica 'krade' gostima motore: 'Obožavam ih, to mi je strast'

Volim se isticati među drugima pa se zato farbam u žarke boje, ističe Lidija koja voli ići u večernje provode sa svojim bivšim, mlađim sustanarima
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica Big Brothera Lidija Marić zvana Ribica (45) pohvalila se poziravši na žutoj 'jurilici' gosta kafića u kojem radi kao konobarica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obožavam motore. To mi je velika strast, iako se bojim voziti na njima. Volim samo sporu i sigurnu vožnju - rekla nam je Ribica o svom hobiju, a kaže i da se ne propušta slikati na motoru kad neki gost kafiće dođe na dva kotača. 

ŽELI DA JE PRIMIJETE Ribica je ponovno kričavo roza: 'Ofarbala me moja prijateljica'

Da konobarica iz Blagorodovca i bivša natjecateljica BB-a Lidija Marić Ribica bez obzira na svoje godine voli avanturu i 'sve što vole mladi', osim strasti prema motorima pokazuje i njena ružičasta kosa, ali i njezine izjave. 

- Volim se isticati među drugima pa se zato farbam u žarke boje - objasnila je Marić, i dodala da je u svom kraju vrlo popularna. A osim što se vozi na motorima i i farba u ružičasto, Lidija voli i večernje provode s mlađiim, bivšim sustanarima.

Tako se prije 20-ak dana, kako je sama ispričala, izvrsno zabavljala s bivšim sustanarkama Lucijom Stojak (23) i Anom Marković (27) u lokalnoj diskoteci.

- Bilo je super, a ja sam se baš sredila za izlazak - pohvalila se tada Lidija. Osim frizure, 'ribica' je promijenila i automobil pa je  prije nekoliko tjedana kupila polovni auto marke Fiat za sedam tisuća kuna. 

VIDI OVO! Mlijeko od žohara je nova trendi hrana!

Idi na 24sata

Komentari 62

  • serpentine 29.05.2018.

    Motori joj strast al se boji vozit na njima.ahahahaha

  • krao_sam_1 29.05.2018.

    Tko zna jel ide to na zadnji

  • Lina39 29.05.2018.

    Nestani ženo što prije da ti se narod ne smije još više !

Komentiraj...
Vidi sve komentare