To je to što me zanima!

Richards ima traume jer mu je mama ubila voljenog mačka

Gitarist rock benda Rolling Stones otkrio je da ima traume iz djetinjstva. Keitha Richardsa jako je pogodilo kada je majka utopila njegovog mačka jer nije htjela ljubimce u kući
Vidi originalni članak

Bio sam tinejdžer kad je mama Doris utopila mojega mačka. Nije htjela ljubimce u kući, kaže glazbenik Keith Richards (72). Gitarist rock benda Rolling Stones dodaje kako je svojedobno imao i miša, kojeg je obožavao.

- Mama mi je slagala da je mačka pobjegla. Dugo sam imao traume zbog toga i nikad joj nisam oprostio - rekao je roker. Richards danas pak ima nekoliko pasa, a majka mu je preminula prije devet godina. 

Inače, zbog izložbe stvari iz 50-godišnje karijere Rolling Stonesa, nedavno otvorene u Londonu, Richards se požalio da su mu kustosi izložbe 'ispraznili gotovo cijeli ormar'. 

- Ta odjeća za mene nije dio povijesti. Ja i dalje nosim te proklete stvari, to je moja garderoba - rekao je Richards. 

- Morat ću naći novu odjeću. Samo ću posjetiti ormar moje žene, od tamo dolazi većina moje odjeće - priznao je rocker, koji je svojim stilom inspirirao čak i lik Jacka Sparrowa iz filmskog serijala 'Pirati s Kariba'. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ben hur panonius 24.07.2016.

    jedan od rijetkih koji je neponovljiv..

  • 99roses 21.07.2016.

    kada sam imala oko 7g. majka mi je ubila patka kojega sam obožavala, otac je rekao da ga ne smiju ubijati, kada je bio na poslu, ona ga je ubila iako sam plakala do besvijesti, još danas njoj to ne mogu oprostiti. Obožavam ta divna mala stvorenja, uvijek ih spašavam ali nikada ne ubijam...razumijem ovoga lika...

  • MOC JE U ZNANJU 21.07.2016.

    Moja koleginica se teško razbolela kada joj je mačka crkla .

Komentiraj...
Vidi sve komentare