To je to što me zanima!

Richards: 'Žao mi je što sam Jaggeru predložio vazektomiju'

Gitarist Stonesa objavio je memoare 'Life' u kojima se narugao Micku Jaggeru, koji po njemu ima potrebu za stalnom pažnjom, te otkrio da ga članovi benda zovu 'Njegovo visočanstvo'
Vidi originalni članak

Keith Richards (74) ispričao se u srijedu što je sugerirao da bi njegov kolega iz Rolling Stonesa Mick Jagger (74) trebao razmisliti o vazektomiji.

- Ne možeš više biti otac u tvojim godinama, misli na tu jadnu djecu. Vrijeme ti je za vazektomiju -  izjavio je Richards u Wall Street Journalu.

ZAVODNIK Jagger ostavio djevojku kako bi se vratio majci svog djeteta

Jagger je dobio osmo dijete u prosincu 2016. u 73. godini. Njegov sin Deveraux plod je njegove veze s njujorškom plesačicom Melanie Hamrick, 40 godina mlađom od slavnog rokera.

- Mick je još vruć zekan. Iskreno žalim zbog komentara koji su bili potpuno neprimjeren - napisao je u srijedu u tvitu Keith.

Odnos dvojice članova Rolling Stonesa tijekom 50-godišnje karijere znali su ponekad biti burni. Godine 2010. gitarist Stonesa objavio je memoare 'Life' u kojima se narugao Jaggeru, koji po njemu ima potrebu za stalnom pažnjom, te otkrio da ga članovi benda zovu 'Njegovo visočanstvo'. 

ROĐENDAN ROCK GUSARA Keith Richards će puhati u 74. svjećice: Nisam ludi narkoman

Richards se čak upustio u spominjanje njegovih intimnim dijelova ismijavajući 'njegov mali ud'.

Do nove napetosti između dvije legende rock'n'rolla dolazi u vrijeme kada Rolling Stonesi najavljuju novu turneju po Europi koja će početi 17. svibnja u Dublinu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • orim1501 01.03.2018.

    Pirati s kariba

  • 01.03.2018.

    mali ud puno djece pravi - čini se :))))

  • alanford1 01.03.2018.

    1966.na crnim kladionicama Richards je uvjerljivo vodil da je sljedeći slavni koji seli na drugi svijet,koji zajeb,al meni je dosta pogledat njegovu facu,tu je zapisana svaka lajna,svaki šut,svaka litra žestice,ko open book

Komentiraj...
Vidi sve komentare