To je to što me zanima!

Ricky Martin optužen je za zlostavljanje u obitelji

Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo, rekao je glasnogovornik
Vidi originalni članak

Portorikanski glazbenik Ricky Martin (50) optužen je za zlostavljanje u obitelji, zbog čega mu je izdana zabrana prilaska. Njegov glasnogovornik odbacuje sve optužbe te tvrdi da nisu istinite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Optužbe na račun Rickyja Martina, zbog kojih je izdana zabrana prilaska, lažne su i izmišljene. Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo - rekao je glasnogovornik.

Tužba je podignuta po Zakonu o intervenciji i sprječavanju zlostavljanja u obitelji. Detalji oko nje još su uvijek nejasni i nisu sasvim poznati, a nalog je izdala sutkinja Raiza Cajigas Campbell s prvostupanjskog suda u San Juanu.

DJECA MU PROMIJENILA ŽIVOT Ricky Martin napunio 50: 'Gay sam i to kažem s ponosom!'

Cijela ta situacija oko zlostavljanja prijavljena je odmah sudu, a ne policiji. Identitet žrtve je nepoznat javnosti, a od suda do suda tražili su da se zaštiti. Suđenje je zakazano za 21. srpnja.

Ove optužbe stigle su nekoliko dana nakon što je bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila Rickyja Martina za više od 3 milijuna dolara zbog neplaćanja provizije. U dokumentima je navela kako je zastupala glazbenika četiri godine, od 2014. do 2018. te da ju je on ponovno angažirao u svibnju 2020., kada je njegov život bio u totalnom kaosu.

Tvrdi kako je za obavljeni posao trebala dobiti proviziju od tri milijuna dolara, ali taj novac nikada nije dobila. Navodi i da je Ricky Martin lagao i njome manipulirao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.07.2022.

    A Riki zar opet,prošli put si čuku šutnija ča ti se po.iša na nove cipelice...

  • 05.07.2022.

    a Ricky Ricky zar i ti šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare