Show

Komentari 21

Ricky Martin napunio 50: 'Gay sam i to kažem s ponosom!'

Ricky Martin napunio 50: 'Gay sam i to kažem s ponosom!'

Karijeru je započeo s bendom Menudo prije više od tri desetljeća, a prvog Grammyja dobio je 1998. za najbolju latino pop izvedbu za pjesmu 'Vuelve'. Danas ne krije da je očinstvo promijenilo njegov pogled na svijet

Pop pjevač Ricky Martin danas slavi 50. rođendan, a najposebniji mu je bio onaj 2018. godine. Njegov suprug Jwan Yosef (37) i Ricky tada su na Badnjak postali roditelji malene Lucie Martin-Yosef koju su dobili preko surogat majke. U međuvremenu je krajem listopada stigao i sinčić Renn, pa sada slavni pjevač ima četvero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ranije je uz pomoć surogat majke dobio blizance Mattea Valentina (13) te djevojčicu Luciu (3). Ricky je od malih nogu pričao kako želi imati veliku obitelj. Međutim, to nije bilo jednostavno. Portorikanski pjevač godinama je tajio svoju homoseksualnost i bilo ga je sram to reći na glas.

Pixsell

S obzirom na to da je vrlo privlačan, mediji su ga stalno pokušavali spajati s raznim atraktivnim damama, ali on se 'nije dao' i nikad se u javnosti nije pojavio s djevojkom ili dečkom. Nakon dugog skrivanja, u ožujku 2010. na svojoj je internetskoj stranici objavio da je gay.

- S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovljen – napisao je tada Enrique Martín Morales, kako se Martin zapravo zove.

To mu je bilo jedno veliko olakšanje, jer je tijekom glazbene karijere izgradio imidž latino zavodnika i često se pisalo kako djevojke lude za njim. Za australske medije otkrio je da je tijekom odrastanja u Puertu Ricu maltretirao one za koje je znao da su gay jer se borio sa svojom seksualnošću.

- Maltretirao sam ljude za koje sam znao da su gay. Htio sam pobjeći od toga - ispričao je.

Karijeru je započeo s bendom Menudo prije više od tri desetljeća, a prvog Grammyja dobio je 1998. za najbolju latino pop izvedbu za pjesmu 'Vuelve'. Danas ne krije da je očinstvo promijenilo njegov pogled na život. Blizance je dobio 2008. i odgajao ih je s dugogodišnjim partnerom Carlosom Gonzalezom Abellsom. Nakon što je ta ljubav pukla, sreću je pronašao sa slikarom Yosefom s kojim će u siječnju 2020. proslaviti drugu godišnjicu braka.

Par je odlučio u tajnosti se zavjetovati na vječnu ljubav, a javnost je za vjenčanje doznala sasvim slučajno. Martin je sretnu vijest otkrio tijekom premijere serije 'American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea' u kojoj glumi D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera.

"Rogue One: A Star Wars Story" World Premiere - Los Angeles

- Izmijenili smo zavjete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire - ispričao je pjevač te dodao kako su osim braka, sklopili i predbračne ugovore. Ispričao je kako je to bila tipična trodnevna zabava koja je uključivala večeru, ponovljenu ceremoniju, zabavu i oporavak. Ricky se sadašnjem suprugu, kaže, prvi javio.

- Ja sam sakupljač umjetnina, a on je umjetnik. Prvi sam mu se javio i poslao poruku - kaže Ricky. Dodaje kako su se dopisivali šest mjeseci o skupim umjetninama i nisu spominjali seks. 

Djecu uče da ne odrastaju u laži i da ne misle da je loše kad je osoba gay. I danas često ističe kako mu je žao što ranije nije priznao da je homoseksualac. 

- Sada sam gay muškarac. Da sam znao da je toliko dobar osjećaj, priznao bih to deset godina ranije - rekao je svojedobno. 

24sata

Najčitaniji članci