Show

Komentari 3

Ricky Martin optužen je za zlostavljanje u obitelji

Ricky Martin optužen je za zlostavljanje u obitelji

Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo, rekao je glasnogovornik

Portorikanski glazbenik Ricky Martin (50) optužen je za zlostavljanje u obitelji, zbog čega mu je izdana zabrana prilaska. Njegov glasnogovornik odbacuje sve optužbe te tvrdi da nisu istinite.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Optužbe na račun Rickyja Martina, zbog kojih je izdana zabrana prilaska, lažne su i izmišljene. Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo - rekao je glasnogovornik.

Tužba je podignuta po Zakonu o intervenciji i sprječavanju zlostavljanja u obitelji. Detalji oko nje još su uvijek nejasni i nisu sasvim poznati, a nalog je izdala sutkinja Raiza Cajigas Campbell s prvostupanjskog suda u San Juanu.

Cijela ta situacija oko zlostavljanja prijavljena je odmah sudu, a ne policiji. Identitet žrtve je nepoznat javnosti, a od suda do suda tražili su da se zaštiti. Suđenje je zakazano za 21. srpnja.

amfAR Gala Cannes 2022

Ove optužbe stigle su nekoliko dana nakon što je bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila Rickyja Martina za više od 3 milijuna dolara zbog neplaćanja provizije. U dokumentima je navela kako je zastupala glazbenika četiri godine, od 2014. do 2018. te da ju je on ponovno angažirao u svibnju 2020., kada je njegov život bio u totalnom kaosu.

Tvrdi kako je za obavljeni posao trebala dobiti proviziju od tri milijuna dolara, ali taj novac nikada nije dobila. Navodi i da je Ricky Martin lagao i njome manipulirao.

Najčitaniji članci