To je to što me zanima!

Rihanna izbacila smeće i usput promovirala svoj modni brend: 'Stop rasizmu! Joe, uspjeli smo'

Pop zvijezda jedna je od onih koji nisu krile svoje negativno mišljenje o Donaldu Trumpu. Nije Rihanna propustila priliku ni prošetati vlastite krpice 'Savage x Fenty'
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana u fokusu inozemnih showbiz medija romansa je Rihanne (32) i A$AP Rockyja (32), no inauguracija novog američkog predsjednika nakratko je prekinula i te špekulacije, a pop zvijezda oglasila se na svom profilu kako bi dala podršku Bidenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stop rasizmu. Joe, uspjeli smo - napisala je demonstrativno Rihanna, koja nije krila svoje mišljenje o Trumpu, a na fotografiji simbolički iznosi smeće u vrećama. 

Naravno, nije propustila priliku ni izreklamirati usput vlastiti brend donjeg rublja 'Savage x Fenty', što su, sudeći po komentarima, podržali glasači obje političke struje. 

POMNO ISPLANIRANO Svi kaputi i outfiti s inauguracije - Jill Biden u simboličnoj boji, a J.Lo i Lady Gaga oduševile sve

Osim što je lansirala vlastitu liniju donjeg rublja, za njezinu zaradu je velikim djelom zaslužno i partnerstvo s francuskim luksuznim brendom LVMH. Novca sigurno ne nedostaje, no fanovi priželjkuju i nove pjesme. Glazbeni album nije izdala još od 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.01.2021.

    A prvi otkaz koji je Joe uručio bilo je crncu 😂

  • Slajzerizer 22.01.2021.

    HAhajjahajajajhahhahahah,ona stvarno misli da je atraktivna i isto se gleda kao Bijelkinja hajajajjjjahjahhaahh

Komentiraj...
Vidi sve komentare