To je to što me zanima!

'Rihanna je luda za Ashtonom, zbog njega proučava kabalu'

Pjevačica prijateljima govori kako je glumac sladak i duhovit. Viđaju se već osam tjedana. Nedavno su otišli u Santa Monicu i proveli strastvenu noć u jednom hotelu
Vidi originalni članak

Glumca se u posljednje vrijeme povezivalo sa scenaristicom Lorene Scafarijom (33), a pjevačicu s bivšim dečkom Chrisom Brownom (22) kojeg je ostavila jer ju je pretukao. Vijest da su Ashton Kutcher (34) i Rihanna (24) skupa iznenadila je mnoge. 

Par se navodno viđa već osam tjedana. Rihanna dolazi u Ashtonovu luksuznu vilu navečer i odlazi rano ujutro kako je nitko ne bi vidio, no susjedi su je ipak primijetili. Prijateljima priča kako je Ashton super, sladak i duhovit. 

- Toliko je fascinirana Ashtonom da želi s njim odlaziti na okupljanja u kabalistički centar - otkriva izvor blizak pjevačici. 

Nemaju vremena za ozbiljnu vezu

Da među njima ima 'kemije' bilo je očito čim su se upoznali, dodaje prijatelj te otkriva kako su odmah izmijenili brojeve, počeli se dopisivati i razgovarati do dugo u noć. 

- Prije nekoliko tjedana zajedno su pobjegli u Santa Monicu gdje su proveli strastvenu noć u jednom hotelu. Veza im još nije ozbiljna i žele je zadržati što dalje od očiju javnosti - dodaje prijatelj te napominje kako su i Rihanna i Ashton prezauzeti poslom da bi se upuštali u ozbiljnu vezu, ali povremena avantura im odgovara.  

Ashton je u procesu rastave s Demi Moore (49). Glumica se teško miri s rastavom i želi Ashtona vratiti natrag iako ju je konstantno varao i povrijedio. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brpljok 24.03.2012.

    Rihanna stvarno si prolupala, manje marihuane od toga se mozak suši.

  • polic88 24.03.2012.

    On je meni kao neki djecacic jos,nekak ima to nesto onak,nzm neozbiljno u sebi,sto je vjerojatno Demicu privlacilo i uz njega se pomladjivala...a Rihanna,briga nju,danas jesi,sutra nisi xd

  • wesly 24.03.2012.

    nek ljudi uživaju,šta ima bolje od sexa,još ako je na obostrano zadovoljstvo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare