To je to što me zanima!

Rihanna je malo 'pumpala', a onda se pohvalila seksi guzom

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografije na kojima na Havajima vježba u bijelom minijaturnom kupaćem kostimu. Na odmoru uživa u druženju s prijateljicama
Vidi originalni članak

Barbadoška pjevačica na svom Twitteru je objavila fotografije na kojima na Havajima, gdje se trenutačno odmara, vježba odjevena u bijeli minijaturni kupaći kostim i sa sunčanim naočalama na licu. Pozirala je i zabavljajući se u društvu prijateljica te na ležaljci pokazujući svoje obline i šaljući puse.

Nakon što ju je jedan obožavatelj s Twittera pitao u čemu se krije tajna njezine sjajne figure Rihanna (23) mu je odgovorila: 'kutovi, rasvjeta, photoshop'.

Pjevačica je fotografije s odmora objavila nekoliko sati nakon što je pozirala odjevena u minijaturni srebrni kupaći kostim koji je odjenula za odlazak s prijateljima na izlet brodom. Pjevačica se ovih dana našla u centru medijske pažnje zbog napisa da se već neko vrijeme potajno sastaje s bivšim dečkom Chrisom Brownom, koji ju je 2009. godine brutalno pretukao.

- Rihanna ga posjeti kad god je u L.A.-u. Ne mogu se zasititi jedno drugoga. Mislim da to neće dobro završiti. Rihanna voli živjeti opasno, a taj osjećaj joj daju razgovori i druženja s njim - rekao je Chrisov prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nemaveze888 21.01.2012.

    naporni ste, ako vas ne zanima članak o Rihanni jednostavno ga nemojte čitati i pljuvat nečiji rad i trud.

  • bustedagain 20.01.2012.

    Rihannina guza zauzme manje prostora u tisku nego Coco guzicetina...LOL

  • Hello Kitty_1 19.01.2012.

    Jel ovo slikano usisavacem?! o_O

Komentiraj...
Vidi sve komentare